Nu söker vi nästa stjärna till vårt grymma team på Södermalm!

Nu söker vi nästa stjärna till vårt grymma team på Södermalm!

En Erik Olsson mäklare är en varm, ödmjuk och utåtriktad person med skyhöga ambitioner som gör allt för att imponera på sina kunder. En typisk Erik Olsson mäklare vill inte vara som alla andra och vägrar att spela i något annat än ett vinnande lag. Vi som företag är banbrytande och ledande i branschen varför vi också söker dessa egenskaper hos våra blivande mäklare.

Vi söker därför dig som brinner för försäljning, kundkontakter och att utmana dig själv i att hela tiden prestera ditt allra bästa. Du bör även ha ett starkt driv, tycka om att ta ansvar för dina uppgifter och sträva efter att nå dina uppsatta mål. Som person är du öppen och lyhörd inför andras åsikter och behov, kunder såsom medarbetare. För oss är det en självklarhet att du är kvalitetsmedveten då detta genomsyrar hela företaget och den tjänst vi eftersträvar att leverera till samtliga kunder. Vi tror att du har arbetat ett par år och känner dig trygg i mäklarrollen, siktar högt och kanske redan skapat stordåd. Nu tror vi att du vill förbättra dina möjligheter att utvecklas som mäklare och bli än mer framgångsrik i din yrkesutövning.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en fartfylld miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Vår arbetsplats präglas av mycket fart och energi och du får möjlighet att arbeta med branschens mest kundorienterade mäklartjänst där du kan skräddarsy varje försäljning. Vårt förmåns- och ersättningspaket är ett av branschens bästa och säkerställer att du ska må bra och prestera i enlighet med dina uppsatta mål.

Hos oss har du även branschens absolut bästa mäklare som kollegor och en gedigen serviceorganisation som stöd i ditt dagliga arbete. Du har möjlighet att fritt följa dina kunder då du inte begränsas enbart till ett litet område och har samtidigt marknadens i särklass bästa försäljningsmetod i ryggen såväl på intag som i försäljningsarbetet.

Känner du att ovanstående är något som tilltalar dig och att du har den vinnarskalle som krävs, tveka inte att skicka in din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Försäljning, Fastighetsmäklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens Erik Olsson Fastighetsförmedling AB är marknadens mest innovativa och framgångsrika fastighetsmäklarföretag. Företaget grundades 1997 och har idag drygt 400 anställda med en omsättning på ca 300 MSEK. De närmaste åren räknar vi med en fortsatt tillväxt. Erik Olsson fastighetsförmedling är idag etablerat i Stockholm, Malmö, Lund, Skanör, Göteborg, Torslanda, Varberg, Örebro, Nyköping, Karlstad och Trelleborg. Genom att ifrågasätta vedertagna metoder och angreppssätt lyckas företaget kontinuerligt ta marknadsandelar och växa.