Projektledare - Bygg Stockholms skolor

Projektledare - Bygg Stockholms skolor

Erfator har vunnit ett stort ramavtal som avser projekt-, projekterings- BIM-samordnings- samt byggledningstjänster för att bygga Stockholms framtida skolor. Vi behöver därför stärka vårt team med drivna projektledare som vill vara med och skapa morgondagens utbildningsmiljöer och infrastruktur för huvudstadens barn och ungdomar.

Om tjänsten
Projekten avser såväl större nybyggnationer som mindre ROT-arbeten inom ett område som sträcker sig från Kista i norr till Farsta i söder och innefattar merparten av Stockholms för-, grund- och gymnasieskolor.

För att lyckas i rollen som projektledare hos oss
Vi söker dig som har ett stort intresse för samhällsbyggnad och som vill vara en del av ett team där sammanhållning och kamratskap står högt i kurs. Du trivs med att vara en nyckelperson med helhetsansvar och har en stark drivkraft som leder projekten och ditt team framåt mot gemensamma mål. I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och vilja att utvecklas.

Kvalifikationer
 • Minst 3 års erfarenhet inom samhällsbyggnad som projektledare, konsult, entreprenör eller beställare
 • Civil- eller Högskoleingenjör eller motsvarande arbetslivserfarenhet eller utbildning som t.ex. Nackademin
 • Starka kommunikativa egenskaper med goda kunskaper i svenska (skriftligt och muntligt)
 • Strukturerad och noggrann i arbete och dokumentering
 • Förmåga att skapa och bevara förtroende i relationer
 • Drivande och målinriktad med stort engagemang för beställarens och Erfators affärer
 • Goda kunskaper i Officepaketet
Meriterande
 • Certifiering enligt PMI, IPMA eller motsvarande
 • Ledarskapsutbildning
 • Miljöbyggnadsutbildning
 • Erfarenhet inom anbud och upphandling
 • Bas U/ Bas P utbildning
 • Ett brett kontaktnät
Att arbeta på Erfator
Som anställd på Erfator får du möjlighet att arbeta med det du är intresserad av och uppdragen består av såväl stora som mindre projekt inom de flesta av samhällsbyggnadsbranschens områden. Arbetsklimatet är prestigelöst och dynamiskt med en ledning som gillar samverkan och högt i tak.

Hos oss ges du verktygen för att driva din egen utveckling och via Erfator Akademin erbjuds ett brett utbildningsutbud inom bl.a. Ledarskap, Entreprenadjuridik, Upphandling och Inköp samt Retorik. Det finns även möjlighet att genomgå en IPMA certifiering och få ett internationellt erkänt kvitto på din kompetens som projektledare.

På Erfator ges du stor frihet under ansvar och vi strävar efter att alla medarbetare ska ha en riktigt bra balans mellan jobb och fritid. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag och fina sjukförsäkringsförmåner för att hjälpa dig att hålla dig frisk och kry.

Vårt tro på allas lika värde och vårt ansvar för att verka för en jämställd arbetsplats som främjar mångfald ligger till grunden för vår verksamhet. Genom att arbeta aktivt med dessa värderingar bygger vi ännu starkare team och ökar vår konkurrenskraft och de samlade kompetenser som vi kan erbjuda marknaden.

Låter detta som rätt plats för din fortsatta karriär?Sök tjänsten redan idag, inget CV behövs!

Anställningsform: Tillsvidare
Placering: Stockholm
Sista ansökningsdatum: 2018-06-06 (urval och intervjuer sker löpande)

För mer information om tjänsten, hör gärna av dig till någon av våra affärsområdeschefer

Roger Jakobsson 08-695 27 28
Stefan Andersson 08-695 27 42
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://karriar.erfator.com
Sista ansökningsdag 17 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erfator grundades 1990 och erbjuder projekt-, bygg- och projekteringsledning inom affärsområdena bygg och fastighet, installation och energi samt infrastruktur och samhällsbyggnad. Med bred kompetens, helhetssyn och engagemang leder vi projekt på ett kostnadseffektivt och strukturerat sätt för att uppfylla kundens mål och förväntningar - från idé till förvaltning.

Vår målsättning är att vara samhällsbyggnadsbranschens trevligaste företag och en av de ledande aktörerna inom vårt segment.

Bli en del av oss och var med och bygg framtidens Sverige!