SAP BW tekniker till Epiroc i Stockholm

SAP BW tekniker till Epiroc i Stockholm

Vill du jobba som Databastekniker i SAP BW i ett globalt växande företag? Välkommen till Epiroc, en del av Atlas Copco.

Står du liksom vi för innovation, engagemang och samarbete? Antar du utmaningen som Databastekniker inom SAP BW och att få bidra till utvecklingen av ett nytt globalt företag som vill elektrifiera världen på nya sätt?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här erbjuds du chansen att växa i en multikulturell organisation där potential tas tillvara. Epiroc har sin bakgrund inom Atlas Copco och över 145 års historia. Som Databastekniker för Epirocs koncernrapporteringssystem inom ekonomi (SAP BPC) jobbar du med systemets övergripande kvalitet, tillgänglighet och effektivitet. Du blir en del av en ny organisation under uppbyggnad, det är en spännande resa där du får möjlighet att bidra.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Databastekniker kommer du bland annat:
  • Ansvara för att systemen (BW, Citrix m.m.) är uppe och fungerar
  • Jobba med felsökning, analys av problem som uppstår på databasnivå
  • Justera behörigheter och ta ut statistik från systemet
  • Genomföra proaktiva förbättringar tillsammans med kollegor inom utveckling och support
  • Hålla kontakt med leverantörer av systemet
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som Databastekniker får du jobba övergripande med flera delar av systemet. Organisatoriskt tillhör du Group Finance IT som ingår i Group Finance Control & Reporting.

Närmaste teamet är tio personer med kollegor i Stockholm, Kina och USA. Du jobbar på huvudkontoret i nyrenoverade lokaler tillsammans med ca 100 kollegor i Sickla Stockholm.

VEM ÄR DU?

Du bör ha minst två års erfarenhet inom IT och support vilket gett dig en förståelse för IT-miljöer och system. Du behöver ha god erfarenhet och förståelse för databaser och kunskap i SAP BW/MS SQL. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmering, t.ex. ABAP, C#, Visual Basic, VBA. Då organisationen är under uppbyggnad behöver du vara en ansvarstagande person som gillar samarbete och innovation. Din vardag består av tekniska utmaningar så du behöver uppskatta analys och problemlösning.

På Epiroc är engelska koncernspråket, engelska i tal och skrift är därav ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP sedan tidigare. Epiroc står för innovation, engagemang och samarbete, så vi hoppas att det är värderingar som du delar!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Johanna Hellman
Telefon 0734 34 64 82
Email Mejla Johanna Hellman
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 19 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.