Försäljningsingenjör

Försäljningsingenjör

Job description:

Ditt nästa uppdrag

Till vårt försäljningsteam med ansvarsområde för Mellansverige söker vi nu en drivkraftig kollega med tekniskt intresse och stort engagemang för kundrelationer och viktiga affärer. I rollen som försäljningsingenjör på Epiroc ansvarar du för försäljning, support och uppföljning av våra affärer inom gruv- och bergbrytningsbranschen, här kan även en del resor i din region förekomma. Hela vår portfölj av ovanjords- och prospekteringsriggar, borrverktyg, samt service och eftermarknadsprodukter ingår i ditt dagliga arbete vilket innebär att du får en bred produkt- och branschkunskap. Att arbeta som försäljningsingenjör hos oss innebär med andra ord att du har ett omväxlande och händelserikt arbete med mycket frihet under ansvar!

Du ingår i ett team med fyra andra kollegor i samma roll, en borrmästare och en produktchef. Vidare har du nära kontakt med våra fabriker och dess kunniga specialister och inom kort kommer du att ha skapat dig ett kontaktnät inom bolaget där alla hjälps åt och strävar efter samma mål. Det finns alltid någon att fråga! Ditt driv och din samarbetsvilja kommer vara framgångsrika verktyg för att lyckas!

Vi söker dig som

Är målinriktad och kundfokuserad med några års erfarenhet av liknande arbete, gärna inom försäljning eller inom gruv- och bergbrytningsbranschen. För att trivas och lyckas i denna roll krävs ett gott affärsmannaskap och ett intresse att skapa och underhålla kundrelationer. Då du fungerar som vår ambassadör och som kundens första kontakt i din region tror vi att du är social och bra på att lyssna till kundens behov och önskemål. Vidare ser vi att du är organiserad och strukturerad i ditt arbete och ser lösningar snarare än problem. Du har också viljan, initiativkraften och kapaciteten att ta dig an flera projekt samtidigt, samtidigt som du når uppsatta mål och tar ansvar för hela affärsprocessen. Bra kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt B-körkort är krav för tjänsten.

Lokalisering
Som försäljningsingenjör tillhör du vårt servicecenter i Slagsta, söder om Stockholm. Tjänsten kan utgå från Slagsta eller Örebro. Resor i Mellansverige ingår i tjänsten.

Vilka vi är och vad vi erbjuder dig
Epiroc har valts ut till en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2019 i Sverige av Randstad och en av de tio mest attraktiva arbetsgivarna 2020 av Universum. Epiroc erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj.

Mångfald tror vi är nyckeln till nya och innovativa idéer och lösningar. I de 150 länder där du kan hitta oss uppmuntrar vi våra anställda att ta ägande av sin egen utveckling och karriär med stöd från sina ledare. På så sätt kan våra anställda växa i verksamheten, var de än befinner sig på sin karriär, från inträdesnivå till högre ledarskap. Vi strävar efter att ge alla anställda möjlighet att lyckas i en kultur speglad av innovation, mångfald och samarbete, i kombination med en vänlig och omtänksam atmosfär.

Epiroc ser olika personligheter, etniskt ursprung, kön, ålder, färdigheter och erfarenhet som en tillgång. Vi ser att skillnaderna skapar nya idéer och förbättringar, och detta leder till innovation och långsiktiga resultat. Eftersom vi arbetar för könsbalans uppmuntrar vi kvinnliga sökande till denna roll.

För mer information om denna möjlighet, vänligen kontakta
Marcus Österberg, Försäljningschef Ovanjordsutrustningar / Business Line Manager Surface Division, tel: 070-749 4443
Alexandra Hummel, HR & Kommunikationsspecialist, tel: 072-145 4164

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen att skicka din ansökan till oss redan idag!

När du skickar in din ansökan godkänner du att dina uppgifter behandlas och lagras enligt vår integritetspolicy.
Mer info
Kontaktperson Alexandra Hummel
Telefon 0200111333
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 nov 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries. With cutting-edge technology, Epiroc develops and produces innovative drill rigs, rock excavation and construction equipment, and provides world-class service and consumables. The company was founded in Stockholm,
Sweden, and has passionate people supporting and collaborating with customers in more than 150 countries.
Learn more at www.epirocgroup.com.