Epico Tech söker databasutvecklare

Epico Tech söker databasutvecklare

Epico Tech är ett snabbväxande konsultbolag inom databasutveckling med huvudfokus på Oracles produkter. Till kontoret i centrala Stockholm söker vi nu dig som har viljan att utvecklas till morgondagens stjärna inom databasutveckling. Du får chansen att utvecklas tillsammans med erfarna konsulter i de mest utmanande och intressanta projekten på marknaden.

Tjänsten

Epico Tech är ledande inom databasutveckling, arkitektur, säkerhet, prestanda och förvaltning. De se nu en ökad efterfrågan på sina tjänster och de befinner sig i ett expansivt skede. Som konsult utgår du ifrån Epico Techs kontor i centrala Stockholm men arbetar ofta hos olika kunder runt om i Stockholm.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har arbetat med databasutveckling i något eller några år och söker nästa utmaning i karriären. Du är duktig på att hantera data, behärskar SQL väl, gärna även Oracle. Du förstår att grunden för många av de intressantaste teknikområdena har sin grund i välgenomtänkt och effektiv hantering av data och att detta görs bäst i en professionell och effektiv databas. Du är en god kommunikatör i både svenska och engelska och delar gärna med dig av din kunskap och expertis.
  • Högskoleutbildning, troligen ingenjör eller systemvetare.
  • Har erfarenhet av databasutveckling.
  • SQL, Oracle, DBU eller DBA, PL/SQL, APEX
  • Programmeringsvana, gärna kunskaper i Javascript, Shell script, Python, PHP eller andra scriptspråk
  • Har ett strukturerat arbetssätt och vana att arbeta i projektform.
  • Talar och skriver svenska och engelska
Som person hoppas vi att du är positiv, driven och ständigt vill utvecklas. Du behöver även ha en god social förmåga och vara bra på att skapa förtroende.

Vi erbjuder dig
Hos Epico Tech får du arbeta med spännande projekt mot intressanta kunder, ofta med det senaste inom teknikområdet. Du får möjligheten att utbyta kunskaper och erfarenheter med väldigt duktiga och trevliga kollegor. För Epico Tech är kompetens och kompetensutveckling centralt. Därför ser vi till att komplettera din kompeternsutveckling med utbildningar, certifieringar, konferenser och aktivt deltagande i användarforum. Det råder en stark teamkänsla och genom att arbeta med andra expertkonsulter får du bra möjligheter att utvecklas både professionellt och personligt.

Om Epico Tech
Epico Tech är ett starkt växande konsultbolag med fokus på att erbjuda expertis inom intressanta teknikområden till kunder i Nordeuropa. Huvudkontor ligger i Köpenhamn och i Sverige arbetar konsulter från Göteborg till Stockholm. I dagsläget har man ca 400 konsulter i uppdrag och växer starkt inom ett flertal områden.

I den här rekryteringen tar vi hjälp av Barona.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via epost men för frågor/information kontakta: Jony Chowdhury jony.chowdhury@barona.se

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Barona Group omfattar 13 specialiserade affärsområden, exempelvis IT, Industri, Kundtjänst och HR & Finans. Barona Group har över 18 års erfarenhet inom kompetensförsörjning, rekrytering och olika typer av skräddarsydda HR lösningar. Idag är vi ett internationellt företag med kontor i Finland, Norge, Danmark, Polen, Spanien, Slovakien, Ryssland och Estland. I Sverige har vi kontor i Stockholm men levererar våra tjänster över hela landet. Ända sedan starten, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller modern rekrytering.

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; SQL.

programmeringsvana, Javascript, Shell script, Python, PHP,scriptspråk,oracle, datbasutveckling
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Barona Human Resource Services
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (4 dagar kvar)