Forskare/projektledare inom transport och logistik samt hållbarhet

Forskare/projektledare inom transport och logistik samt hållbarhet

Om tjänsten
Envoke Talent söker en Forskare/projektledare inom transport och logistik samt hållbarhet.

Uppdraget är en del av vår konsultuthyrning där du kommer att vara anställd av Envoke Talent och arbeta som konsult hos vår kund under en inledande period med god chans till överrekrytering.

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att medverka i, och/eller ansvara för, förstudier samt projekt inom hållbar logistik och hantering samt energieffektiva transporter. Rollen kräver att du är kontaktskapande, samlar in data/fakta som skall analyseras samt behärskar att skriva rapporter och genomföra presentationer på svenska samt engelska.

Du kan komma att inta en roll som projektsamordnare där även planering och genomförande av demonstrationer i samverkan med kunder/intressenter kan förekomma.

Vi söker dig som
  • Har en civilingenjörs-/magisterexamen inom energiteknik, transport/logistik eller motsvarande
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska
  • Du behärskar Office samt har körkort för personbil (B-behörighet).
Forskarutbildning är meriterande. Om du har erfarenhet av projektledning samt MATLAB, eller motsvarande analysprogram respektive programspråk (såsom C++) är även detta meriterande.

För att trivas i rollen är du analytisk och strukturerad. Du uppskattar att skapa många nya kontaktytor och att arbeta självständigt.

Om kunden
Vår kund är en forskningsorganisation som utifrån ett energieffektivitets- och hållbarhetsperspektiv, verkar inom området logistik och distribution samt transporter, på väg och järnväg. Företaget är beläget i centrala Stockholm. Mer information lämnas vid en eventuell intervju.
Mer info
Kontaktperson Gisela Engelbert
Telefon 0707-791 548
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Transport & Logistik, Logistik, Teknik & Ingenjör, Forskning & Utveckling, Civilingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.envoketalent.com/
Sista ansökningsdag 2 dec (11 dagar kvar)