Regionansvarig Stockholm

Regionansvarig Stockholm

Enviroom AB är ett expansivt och nytänkande bolag, specialiserat mot 'high end'-lösningar inom utemiljö och solskydd. Vi finns i Billdal, strax söder om Göteborg och fullföljer nu nästa steg i vår strategi om en bredare närvaro på marknaden främst genom etablering i Stockholm.

Vi söker en affärsinriktad säljare med starkt engagemang, bra nätverk och god kännedom om marknaden, som vill bli nyckelpersonen i bolagets fortsatt expansiva utveckling med etablering i Stockholm.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig en spännande roll som regionansvarig med det övergripande ansvaret för bolagets utveckling i och kring Stockholm. Som regionansvarig rapporterar du direkt till VD. Du kommer att leda och utveckla din verksamhet på ett affärs- och resultatinriktat sätt där kommande utveckling, tillväxt och lönsamhet står i fokus. Vi är ett litet personligt bolag med stora möjligheter för rätt person. Tillsammans med alla medarbetare skall bolaget leverera effektiva tjänster för verksamhetens behov och bidra till vår fortsatta utveckling. Det innebär att rollen innehåller stor frihet att bygga nätverk lokalt, och regionalt.

Du kommer att börja din anställning med en gedigen introduktion och inskolning i våra produkter, arbetssätt och leverantörer. Vi tror på kunskap och kommer göra vårt yttersta för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas hos oss.

Vi söker

Vi är ett gott gäng som nu söker en erfaren och driven person för att ta oss och bolaget till nästa nivå med etablering i Stockholm. Vi letar efter dig som är hungrig att förverkliga dig själv och testa din kreativa förmåga. Du ska gilla självständigt arbete, ha ett eget inre driv samt vilja ta ansvar. Vi tror att din sociala kompetens liksom vilja och färdigheter att knyta starka och långsiktiga relationer ligger naturligt för dig och därigenom blir du förtroendegivande såväl internt som externt. För att trivas i rollen är du affärsinriktad och har ett öppet marknadstänk. Eftersom utveckling, tillväxt och lönsamhet är i fokus ser vi att du har god kunskap inom ekonomi, projektuppföljning och målstyrning. Då våra kunder kommunicerar på svenska och engelska behöver du behärska dessa språk flytande i såväl tal som skrift. Vi tror att du har lätt för att lära dig nytt, men en god datorvana och vana att använda olika mjukvaru- och systemverktyg är ett krav.

Har du en bakgrund inom t ex bygg, hantverk, arkitektur eller produktdesign? Då tror vi det blir riktigt bra, för vi är säkra på att du kommer att ha stor glädje av en sådan bakgrund i denna roll.

Ansökan

Ansökan med CV + Personligt brev skickas till:

E-post: jobb@enviroom.se

Sista ansökningsdag är 1 mars 2021 men urval kommer att ske löpande.

Generell information

Enviroom är ett relativt ungt bolag, med lösningar inom utemiljö och solskydd, som på kort tid vuxit till att idag omsätta ca 15 Mkr/år. Vi är 5st medarbetare idag. Vi säljer och levererar våra produkter framförallt i Göteborgsområdet, men har kunder från Malmö i söder till Stockholm i norr.
Mer info
Kontaktperson Peter Eveby
Telefon 070-6596510
Email Mejla Peter Eveby
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.enviroom.se
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Enviroom AB är ett expansivt och nytänkande bolag, specialiserat mot 'high end'-lösningar inom utemiljö och solskydd, som på kort tid vuxit till att idag omsätta ca 15 Mkr/år. Vi är 5st medarbetare idag. Vi säljer och levererar våra produkter framförallt i Göteborgsområdet, men har kunder från Malmö i söder till Stockholm i norr.