Säljare till Envac Scandinavia

Säljare till Envac Scandinavia

Tjänstebeskrivning

Vi växer och söker ytterligare en säljare till vårt kontor i Stockholm!

Att arbeta hos oss innebär att du får jobba med en högst aktuell och viktig fråga -stadsmiljö. Envac är ett internationellt miljöteknikföretag som bidrar till hållbara samhällen med hjälp av modern avfallshantering - sopsugsanläggningar. Vi designar, utvecklar och levererar sopsugsanläggningar för hållbara städer, sjukhus och flygplatser. Här får du möjlighet till personlig utveckling och karriärväxt.

I rollen som Säljare på Envac kommer du att starta, driva och vidareutveckla relationer med både nya och befintliga kunder som främst är stora byggföretag samt kommuner och landsting.

I den här tjänsten får du en omväxlande vardag där du själv leder hela försäljningsprocessen fram till affär. Rollen innebär både mycket kundkontakt över telefon och fysiska möten, men även administrativa delar som att räkna ut kostnader på jobb, skicka budgetförslag och skapa offert.

Du har din arbetsplats på vårt kontor i Hammarby Sjöstad och besöker kunder i hela Stockholmsområdet. Du är en del av vår säljorganisation och får stöd av din närmaste chef och dina kollegor för att lära dig branschen och våra lösningar.

Du kommer att arbeta långsiktigt och relationsskapande i syfte att öka vår försäljning i Stockholm.

Krav på person

Vi förväntar oss att du har en god social förmåga och gillar att ta kontakt med andra människor. Du drivs av att göra affärer och har ett eget driv att vilja ta processer framåt.

Vi söker dig som har minst/lägst en gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning, och du har arbetat i en roll med kundkontakt och försäljning i fokus.

Vi ser att du som söker är en lagspelare som jobbar för att teamet och företaget ska nå bästa möjliga resultat och du trivs när försäljning sker genom påverkan och relationsskapande med ett längre tidsperspektiv.

B-körkort är ett krav.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i din yrkesroll.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare (med provanställning på 6 mån)
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Hammarby Fabriksväg 65, Stockholm
Löneform: Fast lön.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ, och hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Envac är ett internationellt miljöteknikföretag som bidrar till hållbara samhällen med hjälp av modern avfallshantering, sopsuganläggningar. Vi leder utvecklingen i branschen och förbättrar kontinuerligt systemen med nya lösningar.
Envac vill bidra till en bättre miljö och förbättra livskvaliteten i städerna. Vi vill att våra sopsuganläggningar, som transporterar avfallet under mark och i kulvertar, ska vara en naturlig del av stadens infrastruktur och det självklara valet för insamling av avfall i städer, på sjukhus och på flygplatser.
Envac har 35 kontor in 22 länder i Norden, Nord- och Sydeuropa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Australien.

Sökord: Säljare, försäljning, Säljkoordinator, Säljansvarig, Account manager, innesäljare