Projektledare till Envac Scandinavia

Projektledare till Envac Scandinavia

Tjänstebeskrivning

Vi jobbar med modern avfallshantering - Vi konstruerar och designar sopsystem under jorden som används av bland annat bostäder, sjukhus, kontor och flygplatser.
Vi växer och söker just nu en ny projektledare till vårt kontor i Hammarby Sjöstad!

I rollen som projektledare har du ett helhetsansvar över projektering, planering, utförande och slutbesiktning av projekt. Du har projekt i hela Storstockholmsområdet med omnejd, och kommer att ha en god överblick över hela byggprocessen i en miljö där du har möjlighet att växa.

Som projektledare arbetar du självständigt med ansvar över budget. Du har stöttning från projektchef och övriga kollegor så som automation, försäljning och vår serviceavdelning.

Krav på person

Vi tror att du har en bakgrund från bygg eller anläggningsbranschen där du har en vana av att styra projekt självständigt. Du kan även ha passande erfarenheter om du lett projekt inom industrin.

För att lyckas i rollen har du:
  • En vana av att driva projekt med eget budgetansvar
  • Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande arbetserfarenhet
  • CAD i 2 eller 3D
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • ABT06
Du är social och har lätt för att ta upp telefonen och ta dialog med nya som etablerade kontakter. Ditt arbetssätt är strukturerat och du är affärsmässig. Du gillar att lösa problem samtidigt som du kan ställa krav på både kollegor, kunder och leverantörer på ett professionellt sätt.

För att trivas hos oss tror vi att du delar vårt intresse för teknik!

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som projektledare.

Övrigt

Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Arbetstid: kontorstider
Plats: Hammarby Fabriksväg 65, Stockholm

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på 072-157 27 76. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Envac är ett internationellt miljöteknikföretag som bidrar till hållbara samhällen med hjälp av modern avfallshantering, sopsuganläggningar. Vi leder utvecklingen i branschen och förbättrar kontinuerligt systemen med nya lösningar.

Envac vill bidra till en bättre miljö och förbättra livskvaliteten i städerna. Vi vill att våra sopsuganläggningar, som transporterar avfallet under mark och i kulvertar, ska vara en naturlig del av stadens infrastruktur och det självklara valet för insamling av avfall i städer, på sjukhus och på flygplatser.

Envac har 35 kontor in 22 länder i Norden, Nord- och Sydeuropa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Australien.

Sökord: projektledare, platschef, bygg, anläggning, tillverkning, industri, Stockholm, Stockholms Län