Montörer sökes till Envac Scandinavia

Montörer sökes till Envac Scandinavia

Har du erfarenhet av montering inom byggbranschen?

Vill du arbeta i en organisation som sätter stor vikt vid miljön och utvecklar hållbara lösningar för städerna? Då är du kanske den vi söker!
Envac Scandinavia arbetar med modern avfallshantering där det konstrueras och designas och byggs underjordiska sopsugssystem som bland annat används i bostäder, sjukhus, på kontor och flygplatser.

BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER.
Tjänsten som montör innebär att du tillsammans med en kollega ansvarar för installation, montering och färdigställande av sopsugsinstallationer vid nybyggnationer. I rollen ingår även svetsning och rörläggning.

Tjänsten passar dig som har tidigare erfarenhet från att jobba på byggarbetsplatser, har ett stort intresse för teknik och kan läsa ritningar.

Du kommer att jobba på arbetsplatser i och runt omkring Stockholm.

Krav på person
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av arbete på en byggarbetsplats. För att passa i rollen krävs det att du är lösningsorienterad, tekniskt kunnig och har en stor vilja att utvecklas. I rollen som montör på Envac Scandinavia är du ansiktet utåt för företaget, och därför lägger vi stor vikt vid din person och vid dina serviceegenskaper.

För att lyckas i rollen som montör krävs vidare att du:
  • har tidigare erfarenhet av att arbeta efter ritning
  • har B-körkort
  • talar och skriver svenska obehindrat
  • tidigare erfarenhet av att arbeta med smide eller svetsning är meriterande
Envac Scandinavias medarbetare jobbar enligt förhållningssätt SER (Samarbete, Engagemang, Respekt) och vi ser gärna att dessa värderingar är lika självklara för dig.
Då vi söker en teamspelare är det meriterande om du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta kan forma dig i en roll som montör på Envac Scandinavia.
Vidare söker vi dig som värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Vad vi erbjuder
Som anställd på Envac Scandinavia bidrar du till en bättre miljö och ett mer hållbart samhälle. Du får arbeta i ett innovativt och branschledande bolag som gärna ser sina medarbetare utvecklas på jobbet. Du kommer därmed att få vara med och påverka både rollen och arbetssättet. Genom att få jobba på olika arbetsplatser får du en varierad vardag.
Envac Scandinavia har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, arbetstidsförkortning och Rikslunchkort.

Övrigt
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: dagtid, måndag till fredag
Plats: Stockholm med omnejd

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Christoffer Bergström på telefon 0733-537512 samt på mail christoffer.bergstrom@performiq.se
Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Välkommen med din ansökan!

Företagspresentation:
Envac är ett internationellt miljöteknikföretag som bidrar till hållbara samhällen med hjälp av modern avfallshantering. Vi leder utvecklingen i branschen och förbättrar kontinuerligt systemen med nya lösningar.
Envac vill bidra till en bättre miljö och förbättra livskvalitén i städerna. Vi vill att våra sopsugsanläggningar, som transporterar avfallet under mark och i kulvertar, ska vara en naturlig del av stadens infrastruktur och det självklara valet för insamling av avfall i städer, på sjukhus och på flygplatser.
Envac har 35 kontor in 22 länder i Norden, Nord- och Sydeuropa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Australien.
Envac Scandinavia AB som är det svenska bolaget i Envac-familjen och finns representerat i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 19 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.