Montör helger

Montör helger

OM TJÄNSTEN

Det finns inget vi inte kan montera. Vi utför uppdrag åt både stora och små aktörer. Våra montörer är specialiserade att montera upp banderoller, glasreparationer, montering av folier, vepor, dekaler och allt möjligt roligt inom reklammontage. Du kommer arbeta med ett glatt och roligt team som har bred kunskap inom reklammontage.

Främst under helgarbeten sker det reparationer av väderskydd som utförs, men även andra spännande uppdrag nämnt ovan.

DIN PROFIL

Önskemål/krav: Att du som söker har god fysik och B-körkort. Ett perfekt extrajobb om du studerar men även dig som vill arbeta extra helger.

Som person tror vi att du är nyfiken och vill lära dig nya saker. Självklart är du ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet oftast sker ute hos våra kunder.
Mer info
Telefon 08-504 100 40
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.entevor.se
Sista ansökningsdag 6 okt 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM ENTEVOR

Vi erbjuder högsta servicegrad till våra kunder och individuellt anpassade kommunikationsplatser från koncept och konstruktion till drift och underhåll. Vi finns representerade från Kiruna i norr till Ystad i söder genom vårat unika nätverk av entreprenörer. Vi är ett av Sveriges främsta företag inom reklammontage med många års erfarenhet och har även uppdrag inom projektering, tillverkning och underhåll av väderskydd. Vi har även viss verksamhet inom montage i Danmark och Finland.

Sedan starten har vi byggt cirka 20 000 skyltar, exempelvis den typen som står på stormarknadernas parkeringar Vi byter nästan 12 000 affischer varje helg från Haparanda i norr till Ystad i söder. I Stockholms län bygger vi busskurer och har i olika avtalsperioder haft hand om underhåll i form av glasbyten, affischering och rengöring. Vi utför också flyttar och lagerhållning av busskurer. Fram till idag har vi monterat cirka 2500 busskurer åt SL.