Kundservicemedarbetare till Entercard

Kundservicemedarbetare till Entercard

Vill du jobba med kundtjänst på Entercard i centrala Stockholm? Vi söker nu 2 nya medarbetare. Sök redan idag!

Är du intresserad av kundservice och vill jobba på ett internationellt bolag? Trivs du med att guida kunder för att de ska få den bästa lösningen? Nu söker Entercard flera nya stjärnor till sin kundtjänst i Stockholm. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som medarbetare i kundservicen på Entercard får du jobba i ett härligt team på en spännande arbetsplats i centrala Stockholm. Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning som kommer att ge dig en stabil grund att bygga vidare på i din roll inom kundservice. Dessutom får du lära dig en hel del om betal- och kreditkortsprodukter, kreditbedömning samt ekonomi- och finansieringslösningar.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du arbeta med kundservice inom områdena finans och ekonomi. Det innebär bl.a. att du kommer:
  • Ha daglig kontakt med företagets privatkunder i frågor rörande kreditkort via telefon och e-post.
  • Informera och vägleda kunder att välja rätt produkter och tjänster utifrån den analys du gör i samtalet
Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd hos TNG och jobbar ute hos vår kund. Konsultuppdraget är på 6 månader, med möjlighet till fast anställning hos Entercard. Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag mellan 8.30-18:00.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en gymnasial utbildning och arbetat inom service i några år. Du bör vara flytande i svenska och känna dig trygg med att kommunicera på engelska. Har du tidigare erfarenhet av kundservice via telefon, så ser vi det som meriterande. Som person är du målinriktad och brinner för mötet med kunden och vill alltid överträffa deras förväntningar. Du brinner för service och du anpassar din kommunikation utefter kunden. Du har även en förmåga att hantera stundvis stressiga arbetstoppar på ett strukturerat och lugnt sätt.

Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Claudia Ullreich
Telefon 0734 34 64 56
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/