Sommarjobb Kundtjänst till EnterCard i Stockholm

Sommarjobb Kundtjänst till EnterCard i Stockholm

Vill du jobba med kundservice på ett finansbolag i sommar? Till EnterCards kundtjänst i Stockholm söker vi 6 medarbetare.

Är du en fena på kundservice och vill ha sommarjobb inom finans i Stockholm? Nu söker EnterCard nya medarbetare till deras kundtjänst för jobb under sommaren, med möjlighet att jobba extra under resten av året. Detta är alltså ett perfekt jobb för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning! Låter det som ett spännande jobb för dig? Läs mer här och sök nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På EnterCards kundtjänst kommer du in i ett härligt team som är i en spännande miljö i centrala Stockholm. Här får du möjlighet att lära dig en hel del om ekonomi och finans - specifikt inom betal- och kreditkortsprodukter i synnerhet. Du får en gedigen utbildning på plats, stöttande kollegor och en hel del ny kunskap inom ekonomi och finans!

Förutom detta, kommer du också jobba som konsult via TNG med allt var det innebär - möjlighet att bygga ett nätverk med våra andra konsulter, en stöttande konsultchef och förmåner.

Dina framtida arbetsuppgifter

EnterCard erbjuder kreditkort och lån till privat- och företagskunder och är Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag.

Jobbet på EnterCards kundtjänst innebär att:
  • ta emot samtal och mail av kunder rörande kreditkort (både privat- och bankkunder)
  • guida, vägleda och informera kunderna om produkter och tjänster
  • sköta tillhörande administration i systemen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta jobb på EnterCard är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd hos TNG och jobbar ute hos EnterCard. Jobbet är på heltid under vecka 26-32, med en gedigen utbildning i processer och system för att du ska känna dig bekväm när du börjar ta samtal. Det finns möjlighet att kunna fortsätta jobba extra under året.

EnterCards kontor ligger på Olof Palmes Gata i Centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Till det här jobbet söker vi dig som är en problemlösande serviceperson ut i fingerspetsarna, som alltid vill överträffa kundens förväntningar. Du är noggrann, ansvarsfull och gillar när det är ett högt tempo.

Dessutom tror vi att du:
  • har jobbat med kundservice tidigare, det är meriterande om du jobbat i en kundtjänst men inget krav
  • har goda kunskaper både i svenska och engelska (har du dessutom kunskaper i andra språk är det ett stort plus!)
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson Blanco
Telefon 0704851214
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 12 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/