Partner Manager till EnterCard

Partner Manager till EnterCard

EnterCard erbjuder kunder och partners flexibla finansieringslösningar på ett ansvarsfullt sätt. Via kreditkort och lån erbjuder vi en helhetslösning för våra partners - inklusive riskmanagement, kundkommunikation och utveckling av olika digitala lösningar. EnterCard präglas av den snabba utvecklingen som sker av finansiella produkter, betalningsmetoder och digitala plattformar - hos oss får du möjlighet att vara med om en spännande förändringsresa.

Om tjänsten

Som Partner Manager blir du ansvarig för vår största partner och kund Swedbank. Att vara Partner Manager innebär att i stort som smått agera mot bästa möjliga lösning för din kund/partner. I denna roll kommer du att vara spindeln i nätet, växla mellan operativa detaljer och strategiska utmaningar i en bransch under stark tekniskt utveckling - hos den aktör som avser att vara i framkant. Till rätt kandidat kan vi erbjuda en spännande roll med stor möjlighet till personlig utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Agera Projektledare för samtliga aktiviteter kopplat till Swedbank.
  • Vara spindeln i nätet avseende allt som påverkar Swedbank som kund
  • Leda partnerteam-möten för Swedbank
  • Agera kravställare avseende marknadsaktiviteter för att skapa bästa möjliga output för Swedbank
  • Kravställa i stort som smått på den digitala arenan.
  • Ansvara för rapportering och uppföljning av din kund/partner
Är det här du?

Vi söker dig som har erfarenhet av Projektledarrollen samt är tillräcklig senior för att agera kravställare mot såväl verksamhet som IT. Du har en förmåga att inhämta komplex information och förmedla den till berörda parter på ett pedagogiskt sätt. Självklart trivs du med många kontaktytor och har förmåga att skapa och bibehålla relationer. För att lyckas I rollen krävs att du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vidare trivs du med att hålla många bollar i luften i en föränderlig miljö. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med digitala lösningar i någon form ser vi det som meriterande.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar EnterCard med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Helén Lissäng på helen.lissang@levelrecruitment.se alternativt 08-120 50 431. Då urvalet av ansökningar sker löpande välkomnar vi din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Helén Lissäng
Telefon 072-535 82 02
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Level Recruitment
Sista ansökningsdag 18 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EnterCard is a young finance company with a team of curious people passionate about data. We strive to make the everyday lives of our customers easier by creating smart payment and financing solutions.

Today we issue credit cards and consumer loans to 1,7 million customers in Sweden, Norway, and Denmark. Read more about us on www.entercard.com.