Kredithandläggare till EnterCard

Kredithandläggare till EnterCard

Till EnterCard söker vi dig som vill jobba som kredithandläggare där du både får jobba med administration och kundservice.

Vill du utvecklas inom bank och finans genom att jobba som kredithandläggare i ett härligt och familjärt team i centrala Stockholm? Då kan du vara den vi söker till EnterCard. Läs mer här och sök idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Här får du möjlighet att jobba självständigt med kreditansökningar i en roll med fokus på att ständigt leverera förstklassig kundservice. Detta är ett föräldravikariat på 14 månader där du kommer att få den utbildning som krävs för att bli certifierad kredithandläggare. Det här är ett perfekt jobb för dig som vill utvecklas inom bank och finans och dessutom växa i rollen som kredithandläggare. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina framtida arbetsuppgifter

I rollen som kredithandläggare kommer du hantera kreditbedömningar men även ha kundkontakt via telefon. Du kommer att:
  • hantera digitala kreditansökningar för nya kunder
  • självständigt godkänna eller avslå ansökningar gällande både krediter och privatlån
  • svara på inkommande samtal gällande kreditansökningar
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det här är ett föräldravikariat på 14 månader och du kommer att vara konsult via TNG under hela perioden. Tjänsten är på heltid och förväntas starta enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Du kommer att bli en del av ett team på 10 personer och EnterCard sitter i fina lokaler i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

För att passa i rollen som kredithandläggare ser vi att du:
  • har jobbat i en serviceroll tidigare och har du dessutom jobbat med telefon tidigare är det meriterande
  • har en god systemvana då du kommer att jobba i flertalet olika system
  • både talar och skriver flytande svenska och har goda engelskakunskaper
  • har en god förmåga att fatta egna beslut, är analytisk och strukturerad
Meriterande om du har:
  • jobbat med kredit- och lånefrågor tidigare
  • eftergymnasial utbildning
INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 0704851214
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/