Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Dina arbetsuppgifter

I rollen som handläggare på Entercard kommer dina främsta arbetsuppgifter att vara:
  • Ta emot inkommande samtal gällande transaktionsfrågor
  • Kundservice för Entercards kortprodukter via telefon och mail
  • Administration kopplat till kundserviceärenden
Start: Början på februari

Omfattning: Heltid

Placering: Centrala Stockholm

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos EnterCard.

Din profil

Vi söker efter dig som har utbildning inom ekonomi alternativt arbetslivserfarenhet från serviceyrken sedan tidigare. Du är serviceminded, tycker om att hjälpa andra människor, är lösningsorienterad och uppskattar att arbeta i team. Denna tjänst kräver att du har goda kunskaper i svenska och engelska både vad gäller tal och skrift.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EnterCard är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. De erbjuder flexibla konsumentkrediter genom företagets egna varumärke re:member och tillsammans med deras partners. Deras mål är att göra deras kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och flexibla finansieringslösningar.

Entercard finns representerade i Norge, Sverige och Danmark och har 450 engagerade medarbetare som betjänar företagets 1,7 miljoner kunder.