Teknisk säljare inom totalentreprenad till Entema Entreprenader & Service AB!

Teknisk säljare inom totalentreprenad till Entema Entreprenader & Service AB!

Tjänstebeskrivning

Som teknisk säljare på Entema erbjuder du helhetslösningar för tvättstugor i flerfamiljshus. Du kommer att vara i kontakt med bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, fastighetsägare och företag. Du kommer helt enkelt vara den första kontakten när dina kunder behöver bygga om eller renovera sin tvättstuga.

Du kommer bland annat att:
  • Bearbeta inkommande kundförfrågningar.
  • Genomföra kundbesök.
  • Kalkylera och ta fram offerter utifrån kunders önskemål.
  • Skapa utbyteskalkyler med besparingsåtgärder för tvättutrustning.
  • Ha löpande kontakt med befintliga kunder och bearbeta nya kundkontakter.
Krav på person

Vi söker dig som vill göra det där lilla extra för att lyckas som säljare. Du är en lugn, trygg och förtroendeingivande person som lätt får kontakt med människor. Du behöver inte ha arbetat som säljare tidigare, men vi ser det som ett stort plus om du har erfarenhet av projektledning eller försäljning i någon form eller har kunskap inom CAD eller annat ritprogram.

Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst, dock är det meriterande om du har erfarenhet från något av nedanstående områden:
  • Bygg
  • El
  • VVS
Vi ser det även som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person.

Övrigt

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Gamla Södertäljevägen 159, 141 70 Segeltorp
Lön: Fast

Andra förmåner: Tjänstebil , friskvård, tjänstepension, sjukförsäkring mm. Vidare har Entema samarbete med en försäkringsmäklare som har upparbetat ett specifikt försäkringspaket utformat specifikt för Entemas anställda med väldigt goda förmåner.

Om PerformIQ

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Entema Entreprenader & Service AB grundades 1985 och är marknadsledande inom fastighetstvätt i Storstockholm. Vår styrka är omfattande totalentreprenader. Vi är auktoriserade återförsäljare av Electrolux tvättstugeprodukter. Entema är miljö och kvalité-certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001. Entema är ett 20-tal anställda som tillsammans omsätter ungefär 30 miljoner kronor.

Sökord: Projektledare, Account Manager, AM, Senior Account Manager, SAM, Mötesbokare, Sälj, Försäljning, B2B, B2C, säljare, utesäljare, Kundansvarig