Pooltekniker för långsiktigt uthyrningsuppdrag till Entek!

Pooltekniker för långsiktigt uthyrningsuppdrag till Entek!

MTX Rekrytering & Bemanning söker just nu en händig person för arbete som pooltekniker för ett långsiktigt uthyrningsuppdrag till Entek!

Som pooltekniker arbetar du med installation och reparation av poolteknisk utrustning i södra Storstockholm. Exempel på vanligt förekommande uppgifter är enklare snickeriarbete, kabeldragning och rörmontage. Du utgår hemifrån i servicebil som Entek tillhandahåller.

Entek erbjuder:
  • Ett fritt och rörligt arbete
  • Varierande arbetsuppgifter
  • Arbete i ett trevligt och välskött företag som tar hand om sina anställda och inhyrda
Kravprofil

Vi söker dig som har minst 3 års arbetserfarenhet inom något av följande områden, mekanik, el, fastighetsteknik, snickeri, eller vvs. Utbildning inom nämnda områden eller erfarenhet som pooltekniker är meriterande, men inte ett krav.

Vi söker dig som är händig och gillar att lösa problem. Du är också serviceinriktad och du trivs med kundkontakt. B-körkort är ett krav. Obehindrad svenska krävs eftersom kundkontakt är en stor del av tjänsten.

Övrigt
Placering: Hemstationering, ditt geografiska arbetsområde är södra Storstockholm
Arbetstider: Mån-fre 7-16
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Omfattning: Heltid, ca 6 månader med möjlig förlängning

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Entek har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Enteks önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktpersoner
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Sökord: pooltekniker, poolmontör, pool, servicetekniker, montör, reparatör, entek, snickare, mekaniker, mekanik, fastighetsteknik, fastighetstekniker, fastighetsskötare, vvs, vs, rör, vvsmontör, vvstekniker, vvs-tekniker, vvs-teknik, teknik, spabad, swimming pool, södra storstockholm. stockholm, nacka, botkyrka, södertälje, huddinge, haninge, värmdö, järna
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Entek - Entreprenadteknik Stockholm är en totalentreprenör som hjälper företag och privatpersoner med de projekt de vill förverkliga. De drivs av erfarna entreprenörer och tar sig an både små och stora projekt inom områdena, kyla, elinstallation och byggservice. De är medlemmar i Installatörsföretagen och har kollektivavtal.