OEM säljare till Ensto Building Systems AB

OEM säljare till Ensto Building Systems AB

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta som OEM säljare i ett bolag där du får möjlighet att utvecklas? Har du erfarenhet samt intresse för att skapa långsiktiga kundrelationer? Då kan tjänsten som OEM säljare på Ensto vara något för dig!

Som säljare utvecklar du OEM-affären mot kunder inom industri och produktion med produkter som tex industrikomponenter och kapslingar. Du ges eget ansvar att planera din vardag och hur försäljningsmålen skall uppnås. Du arbetar nära Enstos tekniska innesäljare samt produktchefer för att optimera både standardlösningar och kundanpassade lösningar ut till kunden.

Du ansvarar för att analysera kundstocken och målgruppen för att kontinuerligt kunna utveckla dina kunder i rätt riktning på kort och lång sikt. Du bearbetar initialt befintliga kunder men även nya kunder. Du håller dig uppdaterad på marknadsutvecklingen samt lyssnar in kundbehov för att regelbundet kunna föreslå produktförbättringar och konsultativ försäljning. Dina kunder är placerade runtom i Sverige därav är placeringsort valfri. Du rapporterar till försäljningschefen för OEM.

Krav på person

Vi söker dig som har några års erfarenhet av försäljning. Du har god teknisk förståelse, fördelaktigt om du har erfarenhet utav OEM försäljning. Du har minst en gymnasieutbildning inom teknik/el, meriterande med högskoleutbildning inom relevant område.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom ambitiös och driven person som ser nya affärsmöjligheter. Du trivs i en roll där du får eget ansvar och möjlighet att skapa nya möjligheter samt processer. Utmärkande egenskaper hos dig är hög energi, självständig samt en genuin vilja att skapa framgång. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. B körkort är ett krav. Du har mycket god vana av CRM system samt att arbeta med digitala processer.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som OEM säljare.

PerformIQ ansvarar för denna rekryteringsprocess. Vid eventuella frågor om tjänsten, vänligen kontakta Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Sökord: OEM säljare "account manager" fältsäljare försäljningsingenjör TAM "technical account manager" tekniker drift teknik KAM "key account manager"
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ensto erbjuder skräddarsydda produkter och lösningar för elinstallation, belysning, OEM och elbilsladdning av hög kvalitet för byggnader, industrier och infrastruktur. Vi lägger ett stort fokus på att förbättra säkerheten, funktionen, tillförlitligheten och effektiviteten för våra kunder. Ensto är ett internationellt teknikföretag och ett familjeföretag som grundades 1958 och sysselsätter ca 1400 personer i Europa, USA och Asien. Vår omsättning 2019 var 260 miljoner euro. Vi tror på ett bättre liv med el och en mer hållbar morgondag.