Servicetekniker Styr & Regler /Kyla

Servicetekniker Styr & Regler /Kyla

Kort om tjänsten

Tjänsten innefattar främst löpande service, stöd mot områdestekniker, felavhjälpande och planerat underhåll av våra kunders energisystem. Tjänsten innefattar även deltagande vid driftsättning och injustering av de energisystem som bolaget bygger. Energisystemen utgörs av större värmepumpsanläggningar för värme, varmvatten och kyla. Ofta innefattas även ventilationssystemen i våra åtaganden. Du kommer att agera över hela vårt kundområde i stor-Stockholm där du håller en kontinuerlig dialog med våra kunder och ansvarar själv för planeringen av ditt arbete. Du kommer tillsammans med vår driftchef att bedriva merförsäljning i form av förbättringsåtgärder till våra kunder.
Vill du arbeta med Framtidens Energi?

Om verksamheten

Enstar AB är en oberoende samarbetspartner som skräddarsyr effektiva energisystem som tar tillvara på all förnyelsebar energi i och runt om din fastighet. Vi erbjuder fastighetsägare kostnadseffektiva och hållbara systemlösningar för värme, kyla och el med fokus på förnybar energi. Bolaget arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med att utveckla, förädla och förvalta olika fastigheters energisystem. Kunderna är till exempel fastighetsbolag, industrier och bostadsrättsföreningar.
Läs mer om oss på: http://enstar.se/

Mer om tjänsten

Hos oss trivs du:
Om du uppskattar ett teknikbaserat företag som ligger i framkant av olika energilösningar och där du får arbeta med ett brett spektra av tillverkare.
Om du anser att din personliga utveckling är viktig och där arbetsgivaren uppmuntrar detta så att du kan ha en karriärutveckling inom företaget.
Om du gillar att bli involverad i allt som händer och sker på bolagets olika avdelningar och olika spörsmål kan diskuteras öppet.

Anställning: Tillsvidare
Beräknad tillträdesdag: 2019-01-02
Lön: Marknadsenlig och enligt överenskommelse
Förmåner: Allt som behövs för arbetet inkl. bil, flextid, övriga förmåner tas upp vid intervjun.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Jimmy Rossi
Telefon 0761-627828
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.