Digital Marketing Manager

Digital Marketing Manager

Som Digital Marketing Manager ansvarar du för att ta fram strategier och digitala lösningar för Eniros kunder med fokus på Hemsidor och Displayannonsering. Rollen är självständig och passar dig som både gillar eget ansvar och att vara en del av ett sammansvetsat team som stöttar och bollar idéer med varandra. I det operativa arbetet ingår både att ta fram, presentera och utföra digitala strategier tillsammans med våra kunder. Vi har alltid kundens behov i fokus och satsar på att leverera kvalitativa och långsiktiga resultat.

Dina övergripande ansvarsområden kommer att vara:
 • Optimera kampanjer mot uppsatta KPI-mål
 • Skapa och uppdatera annonser/kampanjer i DV360 (Google Display Verktyg)
 • Producera Hemsidor och annat annonsmaterial
 • Hitta kreativa lösningar för att optimera resultatet av köpt produkt
 • Stöd till säljavdelning och kunder
Om dig

Som person är du driven, nyfiken och målmedveten och tar dig an dina arbetsuppgifter med stort ansvar. Då du kommer ha mycket kontakt med olika personer inom bolaget som exempelvis säljare, kunder och tekniker är det viktigt att du är en skicklig kommunikatör med en känsla för service och problemlösning. Vidare har du ett stort intresse för onlineförsäljning och resultatdriven onlinemarknadsföring och du håller dig gärna uppdaterad om vad som händer på marknaden. Då det mesta inom den digitala världen är mätbart med siffror och statistik är det även viktigt att du är analytisk och noggrann.

Rollen är placerad i Stockholm på vårt huvudkontor mitt i Kista och du kommer att rapportera till Emma Lotzke.

Vad erbjuder vi på Eniro?

Vi erbjuder dig möjligheten att få driva förändring och utveckling i en av de starkast växande framtidsbranscherna. På Eniro hjälper vi små och medelstora företag med att marknadsföra sig digitalt. Det innebär att du kommer få arbeta med de senaste produkterna och verktygen inom digital marknadsföring - som exempelvis Google, Facebook, Matchcraft, Mono och Yext. Ett perfekt tillfälle för dig som har siktet inställt på en karriär online.

Hos oss bygger du kompetenser som har en stor efterfrågan på såväl den svenska och utländska marknaden. Vidare erbjuder vi en trygg anställning med kollektivavtal, konkurrenskraftig lön och en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi är en lärande organisation som ständigt ser till att våra medarbetare utvecklas, med fokus på bl.a. försäljning, marknadsföring och produktkunskap beroende på intresse.
 • Grundläggande förståelse för Digital Marknadsföring
 • Erfarenhet av Googles produktutbud för annonsering (Display)
 • Goda språkkunskaper i svenska samt att du är duktig på att uttrycka dig väl i tal och skrift.
 • Starkt intresse av att ständigt hålla dig uppdaterad om vad som händer i den digitala världen.
 • God samarbetsförmåga där du upplevs som serviceminded, positiv och har lätt för att kommunicera med andra.
 • Förmågan att vara flexibel och under vissa toppar under året jobba mot korta deadlines.
Mer info
Kontaktperson Emma Lotzke
Telefon 0700504670
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eniro är ett nordiskt techbolag som hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring. Eniro har även en söktjänst som aggregerar, filtrerar och presenterar information för att hjälpa privatpersoner att hitta och komma i kontakt med varandra och med företag.

Vår vision är att bli den mest populära one-stop-marknadsföringsbutiken på marknaden. För detta erbjuder Eniro partnerskap med några av de största ledande webbplatserna där ute - så som Google, Facebook, Bing och våra egna lokala söksidor. Idag är vi digital marknadsföringspartner till över 80 000 företag i Norden. Att bygga relationer mellan människor, företag och platser är själva kärnan i vårt arbete.