Medlemsrådgivare/receptionist gym

Medlemsrådgivare/receptionist gym

Profil

Vi söker dig som är prestigelös med integritet, genuint intresserad av sälj och att arbeta med människor. Du skall också vara en person som tar initiativ, både vad gäller din egen kompetensutveckling och i ditt säljarbete. Du är en god kommunikatör, pedagogisk, noggrann, tydlig och samtidigt bra på att lyssna. Du skall vara van att ta ansvar.

Tidigare erfarenhet av träning och hälsa med idrottsbakgrund samt erfarenhet inom försäljning, är ett måste för tjänsten.

Arbetet kräver även goda
kunskaper med datorer och mjukvara, Officeprogram såsom Excel, Word, Outlook samt filhantering, skrivare, är kunskaper du skall behärska.

Goda kunskaper i Svenska och
Engelska i tal och skrift.

I arbetsuppgifterna ingår det
även daglig städning av träningsmaskiner samt avspolning i herr och damdusch, daglig kontroll av golv i övriga lokaler för eventuell avtorkning pga verksamhet. Grovstädning utförs varje dag av annan städpersonal i hela lokalytan.

Vårt erbjudande

Vi har en mycket trevlig arbetsmiljö. Både lokalmässigt och personalmässigt. Vill du vara en del av vårt team och vårt arbete med att ge kunden en positiv träningsupplevelse.

Maila då in en ansökan nedan.
Din ansökan behandlas skyndsamt och intervjuer hålls löpande.

Anställningsstart:

Omgående.

Omfattning:

80% eller heltid. Tjänsten
kräver arbete hela sommaren. Ej V29-30.

Arbetstid: måndag till
torsdag, 06.15-14.00 samt vissa helger.

Låter detta intressant?

Tveka inte att skicka in ditt CV med personligt brev till vår rekrytering. Vi tar emot din ansökan via mail på: info@oasenbadmotion.com

Vi ser gärna din ansökan så
fort som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas löpande.

Märk din ansökan med
Säljare/receptionist.

Mer info

Om arbetsgivaren

www.oasenbadmotion.com