Sales Engineer

Sales Engineer

Om Energyst

Energyst Rental Solutions AB är ett svenskt CAT-uthyrningsföretag för kraftförsörjning och temperaturkontroll. Det som skiljer Energyst från andra kraftförsörjningsföretag är den energi som våra medarbetare kan hjälpa dig med i dina utmaningar. Vi är en snabbväxande organisation som erbjuder andra motiverade personer möjlighet att vara en del av oss. Energyst ägs av Zeppelin Sverige AB med huvudkontor i Mölndal/Göteborg. Huvudkontoret för Energyst Rental Solutions AB är i Kungälv/Göteborg.

Att arbeta på Energyst innebär att vara en del av ett team med dedikerade kollegor i varje affärsled. Vi erbjuder ett utmanande och ansvarsfullt jobb i en dynamisk organisation.

Om tjänsten

Vi söker efter en resultatdriven Sales Engineer som aktivt söker upp och bearbetar kunder. Denna tjänst kommer att vara placerad i Stockholm.

Som Sales Engineer hos oss på Energyst Rental Solutions AB är du ansvarig för att hitta nya kunder, arbeta med våra redan befintliga kunder i kraftförsörjningsbranschen med budget och lönsamhetsansvar inom din region.

Ditt ansvar är att bygga och underhålla långsiktiga och lönsamma kundrelationer. Din tekniska förståelse kommer att hjälpa dig att vägleda och assistera dina kunder i att hitta den bästa lösningen för deras behov.

Arbetsuppgifter
 • Totalansvar för hela säljcykeln
 • Bygga upp, utveckla och underhålla goda och långsiktiga kundrelationer
 • Uppnå försäljningsmål och kunna uppvisa goda resultat
 • Vara en god ambassadör för Energyst Rental Solutions AB
 • Samarbeta och aktivt delta i vårt säljteam
 • Arbeta med uppsökande försäljning och inte vara rädd för att ringa "kalla samtal"
Din profil
 • Minst 5 års dokumenterad erfarenhet av sälj inom vår bransch med goda resultat
 • Bastekniska kunskaper om våra produkter och vad vi erbjuder
 • Mycket god försäljnings- och förhandlingsförmåga
 • Mycket goda sociala färdigheter när det kommer till kommunikation
 • Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska
 • B-körkort är ett krav
 • Goda IT-kunskaper
I tjänsten ingår mycket resande inom Sverige (upp till 80%).

Frågor? Kontakta Andreas Hendrix, Managing Director, +46730566620

Intresserad? Skicka in din ansökan till oss så snart som möjligt då tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 23 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.