Företagssäljare av Energibesparing

Företagssäljare av Energibesparing

Har du glimten i ögat, är positiv och brinner för att nå resultat genom försäljning? Tror du på solel som framtidens energikälla? Är du en relationsbyggare som har goda erfarenheter från arbete med business to-business-sälj? Då är du vår nästa företagssäljare! Med vår internutbildning och våra produkter är vi övertygade om att vi tillsammans kan hjälpa företag att ta del av våra produkter och deras många fördelar och möjligheter. Bara du har den rätta viljan och ambitionen att göra affärer - och att växa tillsammans med oss!

Energihem söker dig som vill hjälpa företag att minska sina kostnader samtidigt som de sparar energi med hjälp av energibesparande fönster och solel. Som företagssäljare hos oss arbetar du främst med uppsökande försäljning mot företag, samtidigt som du får allt stöd du behöver för att lyckas i form av internutbildningar, material och coachning. Energibesparing är idag en viktig fråga för vårt samhälle och många företag driver också egna hållbarhetsfrågor - här kan vi hjälpa till och erbjuda ett brett produktutbud som är av stort intresse för de allra flesta företag! Efterfrågan på energibesparande produkter ökar hela tiden och vi söker nu dig som kan hjälpa oss att bearbeta marknaden och presentera vårt utbud. Då du kommer åka runt och träffa kunder på plats bör du trivas med att resande förekommer i tjänsten.

I din roll kommer du bland annat:
 • Arbeta med B2B-försäljning mot kund
 • Prospektera nya potentiella kunder och boka möten
 • Skriva offerter
 • Bygga långsiktiga relationer på ett professionellt och framgångsrikt sätt
Vi söker dig som...

Har arbetat med företagsförsäljning i ett par år och som tycker om att göra stora affärer. Vi tror att du har erfarenhet som teknisk säljare och har arbetat med offentlig upphandling. Du är van att arbeta med prospektering, offertförfrågan och kundmöten med nyckelpersoner. Självklart ska du kunna uppvisa bra försäljningsstatistik från tidigare tjänster, relevant utbildning är meriterande.

Som person är du:
 • Driven och resultatinriktad
 • Van att arbeta mot uppsatta mål
 • Är strategiskt lagd
 • Självgående och växer med stort eget ansvar
För rätt person ser vi väldigt stor potential i den här rollen, och vi vill givetvis ge dig rätt förutsättningar för att lyckas.

Energihem erbjuder:
 • Garantilön och bra provision
 • Stora utvecklingsmöjligheter i vårt snabbväxande företag
 • Arbetsverktyg i form av iPad och arbetskläder samt möjlighet till tjänstebil
 • Kvalitativ utbildning inom säljteknik och personlig utveckling
 • Kunskap och utbildning i energisparande produkter
 • Månadstävlingar med priser som utlandsresor, bonusar, Apple produkter m.m.
Vill du vara en del av en spännande framgångsresa och växa med oss? Bra! Slå gärna en signal så berättar vi mer. Eftersom vi söker drivna och handlingskraftiga personer gillar vi direktkontakt. Du når Jan Johansson, rekryterare, på 070-746 23 10. Vid ansökan, skriv "Företagssäljare" i ämnesraden samt bifoga CV, personligt brev och dina kontaktuppgifter och skicka till rekrytering@energihem.com. Vi ser framemot att läsa din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.energihem.com/
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Energihem hjälper fastighetsägare att spara pengar samtidigt som de ökar värdet på sin fastighet med hjälp av energibesparande produkter som solceller, dörrar, fönster- och takbyte samt värmepumpar. Vårt utbud består av kvalitetsprodukter som alla inkluderar montering eller installation av våra egna montörer.

Vi är ett snabbt växande företag på kraftig frammarsch. På kort tid har vi också tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med vårt unika koncept – snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och produkter som ligger i tiden förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet.

Vår mission är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar. Vår vision är att bli just den ledande aktören i Sverige inom försäljning av framförallt solel och fönsterbyten.

Välkommen till Energihem du också!