Säljande Projektutvecklare

Säljande Projektutvecklare

Intresset för solenergi är mycket stort och marknaden kommer att mångdubblas under de närmaste åren. Därför söker vi nu dig som snabbt kan omvandla denna enorma potential till konkreta affärer! SalesOnly har just hittat vår stjärnsäljare i Västsverige och nu har turen kommit till Stockholm.

Varför ska du komma till oss?
Som säljande Projektutvecklare hos oss på EnergiEngagemang möjliggör du en mycket ljus framtid både för våra kunder och dig själv. Du kommer till ett välrenommerat företag med solid ekonomi. 2018 fick vi den prestigefyllda utmärkelsen Superföretag av Veckans Affärer.

Som vår representant i Stockholm innebär det här stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Fler rekryteringar kommer att ske i takt med dina framgångar. Till din hjälp har du en gedigen kompetens och erfarenhet inom företaget och för att ge dig de bästa förutsättningarna har vi investerat i effektiva stödsystem som gör att du kan fokusera på det du älskar och är bäst på - nämligen att göra lönsamma affärer åt dina kunder. Du får dessutom sälja något du kan vara stolt över - Svensk solenergi är en del av en hållbar framtid och en viktigt energikälla i den energiomställning som nu sker världen över.

För våra kunder innebär våra solcellsinstallationer flera positiva effekter. Lägre elkostnader, ett stabilare elpris, ett större oberoende och en miljövänlig investering.

Om rollen
Du kommer att fokusera på att bearbeta fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och övrig företagsmarknad. Många beslut som rör stora solcellsparker fattas i Stockholm och byggs utanför (som i filmen här ovan!), även sådana projekt kommer du att inrikta dig mot. Du kommer att få ta över de befintliga kunder som finns men fokus ligger på att identifiera nya kunder. Det finns gott om potentiella kunder som visar intresse för oss! Säljcyklerna kan vara långa och därför krävs det en uthållighet och ett tydligt affärsdriv från din sida. Ditt distrikt innefattar Storstockholm och norrut (som längst Uppsala). Vi ordnar en lämplig kontorsplats där du kan vara stationerad.

Om dig
För att vara lyckosam i rollen som säljare hos oss har du:
  • Erfarenhet av konsultativ B2B lösningsförsäljning i minst 3 år (tjänsteförsäljning i kombination med produkt, eller enbart tjänsteförsäljning)
  • Förmågan att sälja koncept, driva värdeskapande försäljning och vara rådgivande gentemot kund
  • Framgångsrikt drivit stora affärer (från en halv miljon och uppåt) där förmågan att kunna räkna på affären och erbjuda skräddarsydda lösningar varit avgörande
  • Ett strukturerat, noggrant och självständigt arbetssätt där du är van användare av affärssystem och CRM mm
  • Ett förtroendeingivande sätt som gör att dina kunder vill lägga deras energiförsörjning i våra händer
  • Gärna en eftergymnasial utbildning, med fördel inom ekonomi eller försäljning
Är det du som ska driva vår fortsatta framgång i Stockholm? I så fall ska du ansöka rollen redan idag! Varmt välkommen med din ansökan - vi ser fram emot att läsa den!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att slå Kristin en signal eller skicka ett text på 076-000 18 89, eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Om oss
EnergiEngagemang har sina rötter i Stallarholmen, Sörmland men installerar solcellsanläggningar i hela Sverige. Sedan starten 2012 har vi installerat solenergilösningar till företag. Vi är en Certifierad installatör av solel enligt krav från Energimyndigheten och är registrerade hos Elsäkerhetsverket.

De senaste åren har vi specialiserat oss mot lantbruk och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt. Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån gårdens specifika förutsättningar. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta rätt i djungeln av tekniska lösningar och ger dem full koll på frågor kring elmarknad, lagar, regler, skattefrågor och ekonomi som är avgörande för att projektet ska bli så lönsamt som möjligt. Läs mer på www.energiengagemang.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)