Lediga jobb som Lagermedarbetare hos DHL i norra Stockholm!

Lediga jobb som Lagermedarbetare hos DHL i norra Stockholm!

Manpower och DHL är just nu på jakt efter dig som vill ta dig an utmaningen som lagerarbetare i Rosersberg. I den här konsultrollen är det viktigt att du trivs med att arbeta efter uppsatta mål. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen till en trevlig arbetsplats där laganda och utvecklingsvilja genomsyrar hela företaget! #JobbJustNu

Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos DHL.

<iframe width="732" height="510" src="https://www.youtube.com/embed/0stqALLg-Xk" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Att arbeta som konsult

I den här rollen kommer du att arbeta med lagerhantering och orderplock. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att arbeta med orderplock med och utan truck samt att sortera och placera gods till rätt del av lagret. Du kommer att arbeta på ett internationellt, välkänt och innovativt företag i Rosersberg som är verksamt inom logistikbranschen och uppdraget kommer att vara sex månader.

Uppdraget kommer att pågå sex månader och du kommer att arbeta heltid. Dina arbetstider kommer att vara belagda mellan 6:00 och 18:00, och endast under vardagar.

Är du den vi söker?

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du uppskattar variation och har lätt för att möta nya människor och situationer. Vi tror att du som uppskattar känslan av att ge riktigt god service kommer att trivas väldigt bra i den här rollen, och vi tar för givet att du alltid är mån om att göra ett bra jobb. Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta såväl effektivt som strategiskt. Viss erfarenhet av logistik och att arbeta på lager kommer att vara till stor hjälp i arbetet för din egen del, men har du inte det ser vi det som vår uppgift att anpassa din introduktion för att du ska känna dig väl förberedd.

Störst vikt lägger vi dock i din personlighet och vilja att utvecklas och lära nytt.

I övrigt söker vi dig som
  • behärskar svenska i både tal och skrift.
  • har god datorvana.
  • kan ta dig till Rosersberg med start 06.00.
Vi ser det som meriterande om du
  • har truckkort.
  • har B-körkort och tillgång till bil.
  • har viss branscherfarenhet.
Blir man aktuell för tjänsten kommer det att genomföras en registerkontroll för luftfartsskydd i samband med anställning. Man måste då kunna uppvisa den information som transportstyrelsen efterfrågar för att man ska kunna arbeta på DHLs lager i Rosersberg. Du kan läsa mer kring reglerna och vilken information som krävs på transportstyrelsens hemsida.

Erbjudande

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Manpower men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Mathilda Carlström via e-post: Mathilda.Carlstrom@manpower.se. Sök tjänsten redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Manpower

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.