Besiktningsman

Besiktningsman

Eminenta växer och vi behöver förstärka vårt team av besiktningsmän i Stockholmsregionen.

Vi söker framför allt dig som redan idag är verksam som besiktningsman. Kanske är du idag egenföretagare eller anställd hos någon av våra branschkollegor och arbetar med överlåtelsebesiktningar eller entreprenadbesiktningar. Vi ser gärna att du är certifierad energiexpert alternativt har kvalifikationerna för att bli det.

Även om du inte är besiktningsman idag, är du välkommen att söka. Du bör då vara utbildad byggnadsingenjör alternativt ha gått relevant tvåårig KY-utbildning eller annan utbildning. Kunskaper om olika typer av byggnadskonstruktioner och gärna erfarenhet av besiktning är önskvärda, men inte ett krav. Vi kan erbjuda internutbildning till rätt kandidat.

Vi vill att sökande för tjänsten;
- har minst gymnasial utbildning inom bygg/anläggning eller motsvarande praktisk erfarenhet från byggbranschen
- talar och skriver svenska obehindrat
- har datavana
- är förtroendeingivande, noggrann, pedagogisk och analytisk
- har stor vana att möta kunder och ge hög servicegrad
- tycker om att arbeta självständigt men vill också ingå i ett härligt gäng
- är van att strukturera och genomföra arbetsuppgifter på egen hand
- innehar B-körkort
Mer info
Kontaktperson Nisse Nielsen
Telefon 0771-322 322
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eminenta.se
Sista ansökningsdag 20 aug 2022 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eminenta är ett marknadsledande företag inom fastighetskonsulttjänster. Tyngdpunkten i verksamheten är besiktningar av olika typer av fastigheter. Allt från fritidshus och villor till bostadsrätter och tomter. Vi utför även energideklarationer och underhållsplaner för kommersiella fastigheter.

Företaget grundades år 2000 och vi är idag verksamma i Stockholms- och Göteborgsområdet samt Skåne. Totalt arbetar cirka 40 personer hos Eminenta. Flera av våra besiktningsmän har över 20 års erfarenhet från branschen. Fram till år 2020 har vi utfört mer än 100 000 besiktningar.

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.