KAM med tydlig projektsälj profil till Elverdal

KAM med tydlig projektsälj profil till Elverdal

Kort om tjänsten

Vi söker en driven och målinriktad person som kommer att ansvara för försäljning, utveckling och rådgivning av Elverdals produkter och helhetslösningar. Du kommer att sälja våra produkter och lösningar till arkitekter, kommuner, skolor och institutioner. I rollen ingår även att man hjälper kunden genom hela affärsprocessen. Marknadsområdet är Stockholm och Mälardalen, och du kommer att utgå från hemmakontor. Man arbetar idag med professionella leverantörer och samarbetspartners som stärker Elverdals roll mot kund. Tjänsten innefattar ett antal resdagar/år.

Om verksamheten

Elverdal är ett yngre företag med egna agenturer i Danmark, Sverige och Norge. Vår vision är att skapa estetiska utomhusplatser för gemenskap och allsidig utveckling för människor i alla åldrar. Vi har som mål att skapa de bästa utomhuslösningarna i nära samarbete med kunder och partners, där vi erbjuder flexibla high end-lösningar till ungdomars gemenskap, sundhet och fysisk aktivitet. Elverdal arbetar målinriktat med att skapa lösningar som stärker barnens fysik samt att de utvecklar sin motorik. Bolaget erbjuder hållbara kvalitetsprodukter i miljövänliga material som passar in i omgivningen.

Mer om tjänsten

Vi erbjuder en utmanande tjänst i ett expansivt företag. Arbetsuppgifterna kommer att ställa höga krav på dig som person samtidigt som de skapar omväxling och ger dig stor möjlighet till personlig utveckling. I rollen omges man av kunniga medarbetare som tillför kvalificerad erfarenhet till de lösningar man erbjuder kunderna. Du ingår i ett team på fyra personer för den svenska marknaden.

Din profil

Du har arbetat med projektförsäljning mot den aktuella målgruppen i flera år. Du talar och skriver flytande svenska, det är meriterande om du behärskar något av dem övriga nordiska språken. Du har ett entreprenörstänk, är kreativ och lösningsfokuserad. Vidare är du utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med andra. Du analyserar snabbt kundens behov och du uppvisar ett stark affärsmannaskap. Det är viktigt att du har hög aktivitetsnivå samt att du är uthållig. Du är en social lagspelare med självförtroende och det är viktigt att du är självgående. Du är genuint nyfiken och värdesätter konstant lärande och personlig utveckling.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt.
Urvalsprocessen sker löpande.
I det här uppdraget samarbetar vi med Dreamwork och rekryteringsspecialist Bengt Lööw bengt.loow@dreamwork.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning & Marknad, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 5 feb 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur.
Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn's Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s "Entrepreneur of the Year". Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.