Controller till Eltel

Controller till Eltel

Nu söker Eltel en controller till affärsområdet Power i Sverige!

Är du affärsdriven, engagerad och drivs du av att få arbeta jobba nära affären? Då kan du vara den vi söker!

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan februari 2015 är Eltel AB noterad på Nasdaq Stockholm.

Eltel söker nu en controller till Affärsområde Power i Sverige. Affärsområde Power tillhandahåller underhåll av elnät samt service, uppgraderingar och projekt, främst till ägare av kraftdistributionsnät. Uppgraderingar slutförs vanligtvis inom några månader, medan normala projektleveranser varar i 1-2 år. De genomsnittliga ramavtalen sträcker sig över 3-5 år. Projekt och Service inom Power i Sverige utförs av ca 140 anställda samt underleverantörer.

Som Business Controller för Eltels affärsområde - Power i Sverige - förväntas du ta en aktiv roll i syfte att utveckla och förbättra verksamheten. Tjänsten omfattar resor till de svenska verksamhetsorterna och du ingår i ledningsgruppen för affärsområde Power.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Business Controller ingår bland annat följande uppgifter:

Helhetsansvar för löpande månadsrapportering, uppföljning och analyserFramtagande och föredragande av månatligt rapportpaket för bolagets VD och CFO.Leverera punktliga och korrekta analyser av verksamheten, identifiera risker och möjligheter samt föreslå sätt att förbättra resultatetProjektgenomgångarBudget- och prognosarbeteAnalys av och åtgärder för att förbättra kapital bindning.Medverka vid utarbetande av handlingsplaner för de enheter som ej bedöms nå uppsatta målVerka för att arbetssätt och kunskap överförs mellan olika enheterBidra till att utveckling sker avseende ekonomiska- och administrativa rutinerad-hoc analyser och rapportering

Vem är du
För att lyckas i rollen ser vi att du är civilekonom eller motsvarande och har minst tre års erfarenhet av arbete inom controlling. Arbetet innebär kontaktytor mot projektledare, teamchefer, ekonomiavdelning samt vårt internationella Shared Service Centre i Polen.

Du har erfarenhet från att arbeta inom tjänsteföretag. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift och du har mycket goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet från projektrapportering samt QlikView eller annat BI-verktyg är detta meriterande.

Som person är du drivande, analytisk och kommunikativ. Du är orädd, trygg i dig själv och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är ansvarsfull, strukturerad samt har lätt för att samarbeta. Vidare är du pedagogisk och har en förmåga att förklara komplexa sammanhang på ett enkelt sätt.

Du erbjuds
Eltel erbjuder en tjänst där du kommer få möjlighet att vara med att påverka och göra skillnad i en internationell organisation med högt tempo.

I denna rekrytering samarbetar Eltel med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på telefon:0766-33 14 40.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se. Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Ulriikka Uittomäki
Telefon 0766-33 14 40
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.