Teamledare till Traffic Systems

Teamledare till Traffic Systems

Inom affärsområdet Communication Build, Distrikt Bygg Öst / Väst är Team Traffic Systems en ledande aktör inom ny/om/tillbyggnad och underhåll av avancerad teknik i väg och gatumiljö. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer och service. Team Traffic Systems finns med personal i Stockholm, Göteborg och Gävle.

Exempel på större kunder är Trafikverket och Trafikkontoret Stockholm stad.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som teamledare är det ditt huvudsakliga ansvar att leda, stötta och skapa engagemang hos dina medarbetare. Tjänsten har en hög grad av självständighet, varpå en stor del av ditt dagliga arbete innebär att aktivt prioritera och definiera de aktiviteter som är mest värdeskapande för Eltel. Som teamledare har du ett delegerat ansvar från ansvarig Teamchef för personal, resultat och måluppfyllelse, produktion, arbetsmiljö samt kvalité- och miljöfrågor för ditt team. Du ingår i Team Traffic Systems ledningsgrupp där du påverkar och förverkligar strategier och beslut och du rapporterar direkt till Teamchefen. I tjänsten arbetar du även med att stötta dina medarbetare i de kunddialoger där du bedömer det som lämpligt. Du driver också dialog med kunder och underentreprenörer för att säkerställa kvalitet, avtal, tillgänglighet och utveckling.

Denna tjänst är placerad i Stockholm, Bromma.

Vem är du:
Vi tror att du som söker tjänsten brinner för att leverera hög service och kvalitet till kunder. Du är en person som agerar affärsmässigt och är bekväm med att fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. För att lyckas ska du också vara nytänkande och gilla att driva förändring och förbättringsarbete. Du har vana av att nå uppsatta mål och driva projekt framåt. Du är också duktig på att skapa engagemang i teamet, har lätt för att kommunicera och är en god lyssnare.

Vi vill också att ditt affärssinne gör att du på projektnivå kravställer och stödjer dina medarbetare så att ekonomiska mål nås. Du agerar proaktivt genom riskanalys/möjlighetsanalys för att säkra att rätt åtgärder sätts in på rätt ställe för att förbättra både arbetsmiljön och de ekonomiska utfallen.

Formella krav
Avslutad gymnasial utbildning inom teknik, ekonomi, produktion eller liknande. Erfarenhet av ledarskap och/eller ekonomiskt ansvar. Svenska och engelska i både tal och skrift.

Meriterande:
Erfarenhet av marknads-/kundinriktat arbete samt projekt-/produktionsstyrning.

Ansökan och frågor
Sista ansökningsdag är 2019-02-28. Urval och intervjuer kommer ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via vårt rekryteringssystem.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Teamchef Kent Landar, 070-243 88 89.

Välkommen med din ansökan !

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 28 feb (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss doers. Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för doers som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.