Service- och installationstekniker för eltekniskt arbete i vägmiljö

Service- och installationstekniker för eltekniskt arbete i vägmiljö

Vi söker en Service-/installationstekniker för eltekniskt arbete i vägmiljö, till Eltel i Bromma. Är du personen vi söker?
Är du tekniker, gillar utmaningar i ditt arbete och tycker om att ha omväxlande arbetsuppgifter i en trevlig grupp? Som Service- och installationstekniker hos oss jobbar du med utmanande installationer, felsökningar, reparationer och kommer ständigt lära dig nya saker.

Vi är en ledande aktör inom ny/om/tillbyggnad och underhåll av avancerad teknik i väg och gatumiljö. Vi gör allt från projektering till färdiga installationer och service/underhåll 24/7/365.

Utmanande installationer, felsökningar och reparationer är vår vardag. Vi jobbar med fiber/IP-nätverk (Cisco), kamerasystem, radio, dynamiska skyltar, trafiksignaler, trafikmätning, parkeringssystem, telefoni, PA, skåp/mastinstallationer, bommar och ljussignaler på vägar, broar och tunnlar samt reservkraftsystem. Vi har goda relationer med kunder och leverantörer. Vår verksamhet karaktäriseras av samarbete, entreprenörskap och humor.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer ingå i Team Traffic System som ansvarar för ny-, om- och tillbyggnad samt underhåll av teknik i väg- och gatumiljö. Vi har nationell verksamhet med tyngdpunkten i Stockholm/Mälardalen och Göteborg. I dagsläget är vi 22 personer i teamet, uppdelat på såväl tekniker som resurser inne på vårt kontor.

Som service- och installationstekniker får du ett roligt och omväxlande jobb i en trevlig grupp. Du kommer ständigt att lära dig nya saker och möta nya utmaningar.

Du kommer att jobba med:
  • Installationer/service av olika tekniska system i vägmiljö
  • Felsökning och felavhjälpning i avancerade system
  • Delta i anbudsarbete beroende på din kompetens
  • Hitta förbättringsförslag i kundernas system
Nattarbete kan förekomma.

Vem är du:
Du har troligen en teknisk gymnasieutbildning som elektriker, el/tele eller motsvarande, eller en kortare högskoleutbildning samt erfarenhet av teknik. Du som person ska vara självständig, handlingskraftig, samarbetsvillig och flexibel. Du ska jobba systematisk, lösningsorienterat, ha ordning och reda samt ta ansvar.

Känner du dessutom igen dig i några av nedanstående punkter, är det dig vi söker:
  • Stort teknikintresse och datorvana
  • Vill jobba med installationer och underhåll inom/utomhus
  • Erfarenhet av entreprenader/installationsprojekt
  • Kan läsa elscheman och ritningar
Krav är att du har erfarenhet av eltekniskt arbete/utrustning i vägmiljö t.ex. skyltar, trafiksignaler, trafikräknare, parkeringssystem, vägbommar, videodetektering, styrsystem/PLC.

Krav är även körkort, lägst B.

Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2019-12-15. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Hanna Ståhle, teamledare, på tfn 072-226 72 36
Mer info
Kontaktperson Hanna Ståhle
Telefon 072-226 72 36
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/