Mobiltekniker

Mobiltekniker

Vi söker Mobiltekniker till Eltel i Stockholm. Är du den vi söker?
Vi har vunnit ett stort kontrakt gällande fältservicetjänster i Sverige och behöver därför förstärka med nya tekniker. Avtalet innebär att vi utökar vår verksamhet i Sverige avseende fältserviceunderhåll och implementationstjänster för såväl fasta som mobila nät. Vi söker därför mobiltekniker till [ange geografi].

Som mobiltekniker kommer du tillhöra vår verksamhet som ansvarar för att bygga samt utföra leveranser och service på fasta och mobila tele- och datanät. Du kommer ingå i vårt affärsområde Communication där vi har ett brett erbjudande med högkvalitativa Infranettjänster och finns representerade med lokalkontor i hela landet.

Dina arbetsuppgifter
Du erbjuds ett utmanande och stimulerande arbete i en expansiv bransch. Du kommer jobba såväl självständigt som tillsammans med dina kollegor för att på bästa sätt klara våra kundåtaganden utifrån kundens krav och förväntningar. Att arbeta som mobiltekniker innebär bland annat att du ska kunna arbeta självständigt med förekommande uppgifter. Det är också av största vikt att kunna arbeta i team, många av uppdragen kräver att man är minst två.

Du arbetar i en varierad miljö både inomhus och utomhus samt såväl hos företag som privatpersoner. Du kommer arbeta främst i [ange geografi] men jobb i andra områden kan förekomma. Du kommer att få arbeta inom olika teknikområden och vara en del av ett lösningsorienterat team med intressanta och utmanande arbetsuppgifter. Du ansvarar för att erforderlig dokumentation görs och att angivna checklistor följs. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Vem är du:
Som person har du ett starkt ansvarstagande och engagemang för arbetet. Du är flexibel och har lätt för att ta initiativ och jobba självständigt, samtidigt som du uppvisar en god social förmåga i kontakter och samarbete med andra, både internt och externt. Du är noggrann, intresserad av utmaningar och beredd att jobba inom olika teknikområden. Att ge god service och fullgöra dina uppdrag affärsmässigt och med god kvalitet är viktigt för dig. Du vill dessutom vara en del av ett lösningsorienterat team som har roligt på jobbet samt arbeta på ett företag där det finns utvecklingspotential för dig.

Du har
 • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, yrkesskola eller motsvarande
 • Minst 1-års dokumenterad erfarenhet av liknande arbete
 • Erfarenhet av Mobil- och Radiosystem
 • Erfarenhet av arbete med kundinstallationer/montering inkl felsökning, dokumentation och rapportering.
 • Erfarenhet av elarbeten och nätverksarbeten av olika slag.
 • Mastintyg
 • Arbete på väg
 • Arbete med skylift
 • Körkort, lägst B-behörighet
Du behärskar svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska, såväl i tal och skrift.

Meriterande är
 • Kännedom om TRM/IP-lan/Datacom
 • Erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet
 • Elbehörighet
 • Erfarenhet av Telias och Telenors radiosystem
 • Mastintyg
Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 31 januari. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd bakgrundskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Marie-Anne Hildingsson 070-208 07 19 eller HR BP Jonatan Hyltén Jöhnk 072-537 81 12.
Mer info
Kontaktperson Marie-Anne Hildingsson
Telefon 0702080719
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/