CAD-kunniga tekniska dokumentatörer till Eltel i Bromma

CAD-kunniga tekniska dokumentatörer till Eltel i Bromma

Till vår underhållsaffär söker vi CAD-kunniga tekniska dokumentatörer som vill fortsätta att utvecklas i sin yrkesroll.

Vi är 25 personer som jobbar med underhåll av ett 30-tal tekniska system i SL-trafiken. Lokaltrafiken i Stockholm är ett inspirerande område. Varje dag åker 800 000 människor kollektivt till jobbet, skolan, träningen och sina närmaste. Vi servar barnen på väg till träningen, föräldrar på väg till jobbet, morfar och polarna på väg hem från festen. De ska komma fram i tid, resa tryggt och få rätt reseinformation. Vår uppgift är att genom underhåll och ombyggnadsarbeten hjälpa till med att hålla trafiken igång och att förbättra resenärsupplevelsen. Vi har gjort det framgångsrikt sedan 2005. Grunden för vår framgång är fin stämning, nära samarbete med kund och viljan att förbättra oss.

Dina arbetsuppgifter
Våra beställare är duktiga och kämpar för att utveckla anläggningen. Förutom tekniken så handlar mycket även om ritningar och dokumentation.

Behovet har funnits länge men vi har inte tagit tag i det tidigare. Det finns mycket jobb att sälja till kunden och din roll blir att jobba med det tillsammans med våra projektledare.

Ditt ansvar blir också att etablera bra rutiner så att vi kan utveckla denna del av affären.

Vi har bra relationer med våra beställare och du kommer att jobba i nära samarbete med dem. Det är viktigt att förstå deras utmaningar, identifiera behov och sälja lösningar.

Du kommer att jobba med dokumentation av kundens anläggning tillsammans med våra tre projektledare och 25 duktiga tekniker.

Vem är du?
Vi tror att du redan jobbar som CAD-ritare och/eller tekniks dokumentatör men vill lära känna en ny kund och en ny verksamhet där du kan utveckla dina färdigheter.

Tydlighet, affärsmässighet och relationsskapande är de viktigaste egenskaperna.

Vi tror att du kan ge kunden snabba svar när det behövs men framför allt är noggrann. Du är glad, orädd för att säga som det är, tycker om att göra ett bra jobbavslut och att göra kunder nöjda.

Kön, ålder, ursprung eller intressen spelar ingen roll. Det är din drivkraft och personlighet som avgör om du blir en av oss.

Kanske jobbar du idag med liknande uppgifter för Trafikverket, Försvaret eller annan stor anläggningsägare.

Ansökan och frågor
Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast, sista ansökningsdag 2019-02-28.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Inför anställning gör vi en bakgrundskontroll.

Tjänsten kräver godkänd läkarundersökning för att få beträda spår inklusive drogtest.

Vi eftersträvar mångfald och välkomnar sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Välkommen med din ansökan!

Tveka inte, du kommer att ha kul och lära dig massor, framtiden börjar när du söker jobbet.

Hör gärna av dig om du har frågor.
Robert Trygg, teamchef, 072-584 3763, robert.trygg@eltelnetworks.se

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.eltelnetworks.com/sv/Svenska/
Sista ansökningsdag 28 feb (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Eltel är stolta över att kalla oss doers. Vi kombinerar kunskap och kompetens med en väldigt praktisk inställning till arbete. Vi leder utvecklingen inom infranetindustrin och söker begåvade människor till vårt växande team av Eltel-proffs. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för doers som du. För att stödja din utveckling, erbjuder vi ett brett utbud av utbildning, allt från allmän yrkesutbildning till ledarskapsprogram. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll med frihet och mandat att ta egna beslut. Det finns inga förutbestämda karriärvägar inom Eltel, så dina möjligheter att utvecklas är obegränsade. Om du har entreprenörsanda, så kan vi hjälpa dig att utarbeta en plan för att kunna utveckla de färdigheter du behöver ha för att lyckas i ditt arbete.

Eltel är en ledande nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk - Infranets - inom segmenten Power, Communication och Other, med verksamhet i Norden, Polen och Tyskland. Eltel erbjuder ett brett och integrerat tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser. Eltel har en diversifierad kontraktsportfölj och en växande kundbas av stora nätägare. Under 2017 hade Eltel en omsättning på 1,3 miljarder euro. Antalet anställda uppgår för närvarande till cirka 8 000. Sedan 2015 är Eltel AB noterat på Nasdaq Stockholm.