Jobb inom kundtjänst på elskling i Stockholm

Jobb inom kundtjänst på elskling i Stockholm

Vill du bli en del av elsklings kundtjänst? Trivs du i en roll med service och administration? Läs mer här!

Vill du utveckla dig inom kundtjänst och tillsammans med härliga kollegor arbeta i ett tight team? Gillar du kundkontakt och är lösningsorienterad? Nu söker Elskling dig som vill arbeta med kundtjänst till sitt kontor i centrala Stockholm - välkommen med din ansökan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

elskling är ett bolag som uppmärksammar sin personal genom satsningar vilket gjort att personal stannar länge på företaget. I början på din anställning kommer du att genomgå en grundlig upplärning och därefter få kontinuerlig uppföljning av ditt arbete. Du ingår i ett välfungerande team inom Kundtjänst där hjälp och stöd finns nära till hands. elskling erbjuder sina anställda fina förmåner som exempel tjänstepension och ett generöst friskvårdsbidrag.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att:
  • hjälpa både privatpersoner och företagskunder via telefon och mail
  • registrera kunduppgifter och avtalsinformation
  • svara på övergripande frågor om elmarknaden i stort
Din uppgift är att på bästa sätt hjälpa elsklings kunder att enkelt kunna jämföra elavtal och även möjliggöra eventuella byten av avtal.

Rollen innebär också

Du blir rekryterad direkt till elskling som sitter i fina lokaler mitt i city, endast ett stenkast från Centralstationen. Tjänsten är på heltid, 8-17, och tillsätts så snart rätt person är på plats. Eftersom all nödvändig utbildning tillhandahålls på plats av elskling krävs inga förkunskaper gällande elbranschen.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som trivs med att jobba med kundservice och som är van vid kundkontakt sedan tidigare. Eftersom du kommer att arbeta i flera olika system är det viktigt att du har goda datakunskaper. Det är också viktigt att du har en god kommunikativ förmåga samt behärskar svenska i tal och skrift då du kommer att ha många kontaktytor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Marcuz Källqvist
Telefon 0707342800
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/