Teknisk innesäljare med kompetens inom el

Teknisk innesäljare med kompetens inom el

Är du en hungrig säljare med ett stort teknikintresse? Eller har du tidigare arbetat med el, fukt eller ventilation och vill testa vingarna som säljare på kontor i en växande organisation? Då har vi möjligheten för dig här.

Elma Instruments är ett växande bolag med Skandinaviens bredaste utbud av mätinstrument. Vi vill nu stärka teamet med en innesäljare. I din roll arbetar du som innesäljare B2B. Det är en bred roll där du får arbeta med allt från att stärka och bibehålla kundrelationer och merförsäljning till orderhantering men också en del administrativt arbete. Du är även en länk mellan utesäljarna och organisationen och kommer få vara med på mässor. Detta är en spännande och varierande tjänst där du arbetar i ett tight team i en platt organisation med högt i tak.

Elma Instruments har kontor i både Farsta (Stockholm) och Billdal (Göteborg) och söker därför säljare till något av dessa kontor. Tjänsten är en heltidstjänst (40 tim/vecka) och arbetstiden är mellan 7.30-16 måndag-fredag eller enligt överenskommelse.
Tjänsten önskas starta omgående.

Vad Elma erbjuder dig:

Hos oss på Elma Instruments får du arbeta på ett växande företag med en familjär känsla. Organisationen är platt med högt i tak och med stor frihet under ansvar. Organisationen är dynamisk och har lätt för att anpassa sig och förändras tillsammans med marknaden. Organisationen finns i hela Skandinavien och det finns goda utvecklingsmöjligheter. Som anställd hos Elma Instruments får du en fast och trygg anställning med goda förmåner.

Din profil:

Vi söker dig som har kunskap i något av Elma Instruments affärsområden: el, fukt eller ventilation. Det är också meriterande om du arbetat som innesäljare eller som säljare i butik. Du kanske har arbetat som elektriker eller som säljare hos en grossist. Du är en driven person som vill fortsätta utvecklas som säljare. Du bör ha en god datorvana och kunna behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Det vi lägger störst vikt vid är personligheten. Som person är du utåtriktad och positiv. Du trivs med att ha många kontaktytor och föra dialoger framåt samt drivs av att göra affärer. Du kan hantera många bollar i luften och du arbetar på ett strukturerat sätt. Du har också ett stort tekniskt intresse och en vilja att lära dig om Elma Instruments produkter.

Intresserad?

Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Bifoga CV och Personligt brev som PDF.

Har du eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD, Louis Svane på 08-447 5771

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Louis Svane
Email Mejla Louis Svane
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Försäljning, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.elma-instruments.se
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elma Instruments är Skandinaviens ledande distributör inom test- och mätinstrument.

Vi kombinerar ett heltäckande produktsortiment, smart logistik och personlig service med teknisk specialistkompetens och support.

Vi tror på nära och starka kundrelationer, med ett personligt och professionellt agerande. Genom lokal kunskap och marknadsinsikt får vi en grundlig förståelse för de olika affärsområden våra kunder arbetar med, vilket ger oss de bästa förutsättningar för att kunna erbjuda rätt produkt.