Fält/projekt/nyckelansvar

Fält/projekt/nyckelansvar

Dina arbetsuppgifter

I rollen som nyckelutredare kommer du ingå i AMM-projektets team kallat Rollout Support Office. Det kommer att vara en blandning utav fältarbete och administrativt kontorsarbete. Du kommer att ansvara för att förbereda alla utrullningsområden innan mätarbyten genomförs i respektive område, avseende att förbättra åtkomst till Ellevios elmätare.

Denna roll kommer kräva stort engagemang och ansvar från dig som person då mycket av arbetet är självständigt. Rollen som nyckelutredare inkluderar bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Kommunicera med extern leverantör av nyckelhantering, fastighetsägare och privatpersoner
  • Utforma och planera fältkontroller av fastighetsnycklar och information
  • Kvittera ut nycklar och genomföra nyckelkontroller inför utrullningen för att säkerställa åtkomst till elmätarna
  • Föra protokoll över nyckelhanteringen
  • Skapa nyckelrapporter vid avvikelser
  • Inhämta nya nycklar och annan åtkomstinformation och dokumentera i relevanta system
  • Genomföra utredningsarbete kopplat till nyckelhantering och andra processer som ingår i AMM-projektet
  • Samarbeta med AMM-projektets Local Area Managers för respektive utrullningsområde
I rollen kommer du även stödja utrullningspartners i övriga landet och ta fram förslag på rutiner för nyckelhantering.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos Ellevio. Tjänsten beräknas starta under januari 2020. Du kommer inledningsvis erbjudas ett 12 månaders konsultuppdrag med möjlighet till förlängning eller anställning av Ellevio.

Din profil

Har du tidigare erfarenhet av fastighetsskötsel, att arbeta i fält eller i större projekt? Vill du arbeta i en tjänst som kombinerar fält- och kontorsarbete? Då kan du vara personen vi söker! I rollen som nyckelutredare vill vi ha dig som är pålitlig, självgående, noggrann och kommunikativ. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har tidigare arbetat i en roll där du haft telefonen som verktyg. Vidare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i Excel med exempelvis rapporteringar samt besitter goda systemkunskaper.

Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 490 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i nära 960 000 hem och företag och för samhället i stort. Nu söker vi dig som kan förstärka Ellevios AMM-projekt. AMM står för Advanced Meter Management, projektet sträcker sig flera år framåt i tiden och syftar till att rusta upp el-infrastrukturen och framtidssäkra elnätet. Vill du vara en del av detta projekt och möjliggöra energiomställning för det svenska energisystemet? Då är detta tjänsten för dig!