Utredare sökes till Ellevio!

Utredare sökes till Ellevio!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som utredare tillhöra avdelningen Contract Services inom Customer Relations. Du blir en av flera utredare och kommer att arbeta med flera olika typer av ärenden inom flytt- och leverantörsbytesprocessen. I det dagliga arbetet kommer du bland annat ha kontakt med fastighetsbolag, elhandelsbolag och samarbetspartners. I ditt arbete ingår att samarbeta med kollegorna i teamet och i andra delar av organisationen. Du kan också involveras i pågående utvecklings- och processförbättringsarbete.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos vårt attraktiva kundföretag. Tjänsten beräknas starta omgående och pågå till 30 juni 2019.

Din profil

Vi ser att du har arbetslivserfarenhet från kundservice och att du tidigare har erfarenhet av administrativt arbete. Du besitter en hög social kompetens och håller gärna i kontakter med såväl kunder som kollegor. Du är även en skicklig och självgående problemlösare med god analytisk förmåga. Vi sätter värde på din förmåga att ta initiativ och att agera som en hjälpsam lagspelare i teamet. Du har ett positivt förhållningssätt samt är strukturerad och effektiv i arbetet. Dessutom uttrycker du dig mycket väl i tal och skrift och har goda kunskaper i MS Office. Det är viktigt att du bidrar med ditt personliga ledarskap där noggrannhet och hög servicekänsla är ledorden.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio AB är ett av Sveriges största elnätsföretag. Vi ser till att elen kommer fram till mer än 900 000 hem och arbetsplatser från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi har drygt 400 anställda och sysselsätter totalt cirka 3000 personer runt om i landet. De söker nu en kommunikativ problemlösare för start omgående. Är det du? Sök i så fall tjänsten redan idag!