Underhållskoordinator till Ellevio

Underhållskoordinator till Ellevio

Som underhållskoordinator har du möjligheten att bidra till att förvalta och förbättra underhållsarbetet i lokala ledningsnät i Stockholm, Täby, Lidingö, Nynäshamn, Vallentuna och Ekerö. Ellevio söker nu en koordinator för ett föräldrarvikariat i drygt ett års tid. Detta är ett konsultuppdrag och där vi ser att du kan starta omgående.

Dina arbetsuppgifter
  • Ansvarar för att ta fram och leverera besiktningsunderlag till entreprenörer.
  • Ansvarar för att säkra kvalité i mottaget besiktningsresultat.
  • Ansvarar för att granska återrapporterad dokumentationsdata och klassificera den.
  • Utför dokumentationsändringar som är inrapporterade via besiktningssystem.
  • Släcka åtgärdade anmärkningar i GIS-system.
  • Medverkar i arbetet med att entreprenör, underhållsingenjör, projektledare och underhållsplanerare får uppdaterade faktureringsunderlag och framdrift av besiktningsprojekt varje månad.
  • Förbereder entreprenören inför besiktningsstart med aktuell version av besiktningssystemet.
  • Redovisar framdrift i besiktningsprojekt för att projektledare/underhållsingenjör ska kunna säkerställa att tidsplan följs.
Din profil

Vi ser att du har gis-utbildning som civil- eller högskoleingenjör eller motsvarande kompetens. Du bör ha en god kommunikationsförmåga både muntlig och skriftlig. Du behärskar även MS Office paketet. Du tycker om att arbeta självständigt och ta egna initiativ men trivs även med att samarbeta med andra.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio AB är ett svenskt elnätsföretag med ett monopol som omfattar cirka 930 000 kunder. Företaget bildades 2015 genom att överta elnätsverksamheten från Fortum i Sverige. Även om Ellevio är ett nybildat företag har de en gedigen kunskap om elnät. Med mångårig erfarenhet av distribution är Ellevio ett av Sveriges ledande elnätsföretag. Är du intresserad av Ellevio som företag och nyfiken på vad dem kan erbjuda dig? Då har du hamnat helt rätt!