Administratör

Administratör

Dina arbetsuppgifter

För Ellevios räkning söker vi en teknisk administratör. Du kommer att tillhöra området Elanläggning med placering på deras kontor på Valhallavägen i Stockholm. Vissa av Ellevios kunder omfattas av prisjusteringar och i och med det kommer denna person ansvara för handpåläggning i att genomföra prisuppdateringar i Ellevios interna ärendehanteringssystem. Rollen kommer innefatta administration av ärenden, att identifiera avvikelser samt att rapportera trender rörande vilka typ av ärenden som förekommer.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som exempelvis handläggare eller administratör, det är meriterande ifall du i tillägg har en akademisk examen. Då Ellevio har ett automatiskt flöde av flera ärendetyper ställs även höga krav på god systemförståelse. Vidare har du ett stort intresse för miljö och hållbarhet samt vill vara med i Ellevios utveckling framåt. Du är en person med stort driv och engagemang som även är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Studentwork ansvarar för den här rekryteringsprocessen och inledningsvis är detta ett konsultuppdrag på två månader med start i slutet på januari/början på februari 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 490 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i nära 960 000 hem och företag och för samhället i stort.