Superanvändare sökes till Ellevio!

Superanvändare sökes till Ellevio!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som superanvändare kommer du att framförallt att ansvara för att säkerställa användarens systemkompetens, hantera systemproblem samt arbeta med krav och test av Ellevios driftsystem WMS. Du kommer arbeta nära verksamheten och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Ansvara för support mot användarna
  • Utbilda i systemet samt utföra utvärderingar av medarbetarnas systemkompetens
  • Uppdatera och utveckla rutiner för systemet
  • Följa upp och åtgärda systemproblem
  • Designa testfall utifrån krav och behov
  • Kommunicera systemutveckling till interna användare och kundservice
Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom teknik, IT eller ekonomi med erfarenhet eller stort intresse för elbranschen. Vi ser att du som söker är strukturerad och har en stark analytisk förmåga samt tidigare erfarenhet av att kravställa och testa systemfunktionaliteten. Eftersom du kommer att utbilda intern personal i systemet är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk samt bra på att samarbeta. Vidare är du engagerad och lyhörd och är flytande i både engelska och svenska i tal och skrift.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio AB är ett av Sveriges största elnätsföretag med ett monopol som omfattar cirka 930 000 kunder. Kunderna finns i hela Sverige från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Ellevio bildades 2015 genom att överta elnätsverksamheten från Fortum i Sverige. Även om Ellevio är ett nybildat företag har de en gedigen kunskap om elnät. Med mångårig erfarenhet av distribution är Ellevio ett av Sveriges ledande elnätsföretag. Till sitt kontor i Stockholm har nu Ellevio ett behov av en Superanvändare med start i januari.