Sommarjobb Teknisk anslutningsadministratör

Sommarjobb Teknisk anslutningsadministratör

Dina arbetsuppgifter

För Ellevios räkning söker vi en teknisk anslutningsadministratör till Elanläggning för sommarjobb med placering på deras kontor på Valhallavägen i Stockholm. I denna roll kan du komma att hantera Ellevios anslutningsärenden via telefon och mail, utreda samt återställa avvikelser i elmätarna samt ha telefonkontakt med kunder, installatörer och entreprenörer. Tjänsten ger en insikt i elnätsarbeten och då vi har ett automatiskt flöde av flera ärendetyper så ställer vi stor vikt av systemförståelse då avvikelsehantering kräver att utreda orsaker och logiska fel.

Tjänsten är på heltid under 8-10 veckor under perioden juni-augusti 2020.

Din profil

Vi ser gärna att du som sökande studerar till civil- eller högskoleingenjör. Du är en person med stort driv och engagemang. Du har god systemvana sedan tidigare samt är noggrann, strukturerad och organiserad i ditt arbetssätt. Vi ser gärna att du arbetat med telefon som verktyg sedan innan. Du är en person som presterar bra både självständigt och i grupp och kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 6/3. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?