Sommarjobb Roll out-utredare

Sommarjobb Roll out-utredare

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i rollen som Rollout-utredare bland annat att
  • Planera och genomföra fältkontroller av Ellevios nycklar. Sammanställa resultatet av dessa kontroller och analysera data.
  • Genomföra analysarbete rörande data och bild (anläggning, mätare, kundregister) och uppdatera data i interna system
  • Delta i operativt arbete gällande arbetsorderhantering och analys i ett pilotprojekt att sätta upp nya mätare
Tjänsten är på heltid under 8-10 veckor under perioden juni-augusti 2020, preliminärt startdatum 8/6. Vi ser gärna att du även har möjlighet att arbeta deltid under hösten.

Din profil

Vi ser gärna att du som sökande studerar till civil- eller högskoleingenjör inom energi, elkraft eller liknande. Du är en person som är noggrann, självständig och informationssökande. Vidare ser vi gärna att du trivs med analytiskt arbete såväl som att knyta nya kontakter. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 6/3. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Deltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?