Sommarjobb Nätanalytiker

Sommarjobb NätanalytikerDina arbetsuppgifter


För Ellevios räkning söker vi dig som vill ta chansen och sommarjobba som elnätsutredare/nätanalytiker. I rollen som elnätsutredare/nätanalytiker kommer du att arbeta med de uppgifter som är mest aktuella för gruppen. Detta kan innebära uppgifter som:
  • Att analysera och sammanställa projektdokumentation och kartor för att åldersbestämma Ellevios nät
  • Att analysera och modellera datamängder
  • Kvalitetssäkring och utveckling av befintliga och framtida modeller
  • Långsiktiga elnätsanalyser
  • Genomgång och uppdatering av elnätsinformation
Tjänsten är på heltid under perioden juni-augusti 2020.

Din profil

Vi söker dig som studerar till ingenjör med en inriktning mot elkraft, elteknik eller energi och miljö och ser detta som en möjlighet att utveckla dina teoretiska kunskaper. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp samt att tänka kritiskt och att utmana det befintliga för att vidareutveckla strukturer och rutiner. Som person tror vi att du är analytisk, utredande och nyfiken.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Studentwork och arbeta som konsult hos Ellevio. Då du ansöker ber vi dig bifoga CV, personligt brev samt betyg på dina hittills avslutade universitets- eller högskolekurser. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och sista ansökningsdatum är den 6/3. Varmt välkommen med din ansökan!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och utveckla samhället och tillsammans med oss forma framtidens elnät? Lockas du av en spännande och utmanande vardag? Då är Ellevio arbetsplatsen för dig! Vi är över 400 medarbetare och har massor av olika och intressanta roller. Som företag arbetar Ellevio aktivt med personalutveckling, bland annat med ledarskapsutveckling, teamens kollektiva förmåga och individens personliga ledarskap.

Totalt förser vi nära en miljon hushåll och företag i Sverige med el - från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi får mobiler att laddas, kaffebryggare att puttra och mörka gator att lysas upp. Förutom det planerar och bygger vi redan idag för det elnät som Sverige behöver om 30 år. Det kräver förbättringar och omställningar för att elnätet ska kunna hantera framtidens möjligheter.

Vi tror på en ljus och hållbar framtid, gör du?