Mätaringenjör sökes till Ellevio!

Mätaringenjör sökes till Ellevio!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mätingenjör ansvarar du för planering av det arbete som Ellevios entreprenörer utför samt uppföljning av arbetet rörande elmätare. Du kommer att ingå i ett motiverat team där det krävs självständigt arbete för att trivas i rollen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Utveckling av affärsprocesser och anpassning till framtidens teknologi
  • Uppföljning av kvalité och ekonomi
  • Kontakt interna avdelningar och entreprenörer
  • Insamling och registrering av data i arbetsordersystem
Din profil

Vi söker dig som är nyexaminerad från universitet eller högskola och har en relevant ingenjörsutbildning inom exempelvis elkraft eller energisystem. Som person är di strukturerad och trivs i en analytisk roll med stort ansvar. Vi se att du som söker har ett tekniskt intresse och det är meriterande om du har tidigare kunskaper i Excel. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift samt är serviceinriktad.

Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio AB är ett svenskt elnätsföretag med ett monopol som omfattar cirka 930 000 kunder. Företaget bildades 2015 genom att överta elnätsverksamheten från Fortum i Sverige. Även om Ellevio är ett nybildat företag har de en gedigen kunskap om elnät. Med mångårig erfarenhet av distribution är Ellevio ett av Sveriges ledande elnätsföretag. Är du intresserad av Ellevio som företag och nyfiken på vad de kan erbjuda dig? Då har du hamnat helt rätt! Till kontoret på Valhallavägen söker Ellevio nu en mätaringenjör. Uppdraget är på heltid, beräknas starta omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på sex månader med goda möjligheter till förlängning.