Dokumentationsspecialist sökes till Ellevio i Stockholm

Dokumentationsspecialist sökes till Ellevio i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Som dokumentationsspecialist på Ellevio kommer du att hantera företagets kontinuerliga dokumentationsarbete i samband med ny- och ombyggnation av elnätet. Du har ett nära samarbete med företagets dokumentationstekniker, projektledare samt drift- och anslutningsavdelningarna.

I din roll som dokumentationsspecialist ingår bland annat att:
  • Delta i uppstartsmöten
  • Vara huvudkontakt för dokumentationsfrågor i projekten
  • Kvalitetsgranska inkommande underlag och säkerställa att all relevant information för dokumentation finns med
  • Dokumentera korrekt geografiskt läge
  • Dokumentera korrekt kopplingsbild/nätbild
Som dokumentationsspecialist får du möjlighet att vara med i en spännande expansiv fas inom företaget. Du kommer att erbjudas en utvecklande och varierande roll i ett sammansvetsat team med bred kompetens. Rollen är inledningsvis ett konsultuppdrag till juni 2020 med möjlighet till förlängning

Din profil

Vi söker dig som har en examen från relevant högskoleutbildning/civilingenjörsutbildning och vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med dokumentationsarbete. Det är meriterande med kunskaper inom NIS/GIS, CAD och elkraftteknik.

Som person är du engagerad, strukturerad och noggrann. Du trivs med att arbeta under stort eget ansvar och har högt kvalitetstänk. För att trivas i rollen tror vi också att du är en duktig slutförare som håller deadline med rätt kvalitet.

Urval och intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk skribent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 maj 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio AB är ett svenskt elnätsföretag med ett monopol som omfattar cirka 930 000 kunder. Företaget bildades 2015 genom att överta elnätsverksamheten från Fortum i Sverige. Även om Ellevio är ett nybildat företag har de en gedigen kunskap om elnät. Med mångårig erfarenhet av distribution är Ellevio ett av Sveriges ledande elnätsföretag. Är du intresserad av Ellevio som företag och nyfiken på vad dem kan erbjuda dig? Då har du hamnat helt rätt!