Assisterande projektledare till Ellevio inom regionnät

Assisterande projektledare till Ellevio inom regionnät

Dina arbetsuppgifter

I rollen som biträdande projektledare kommer du delta i ett stort och utmanande regionnätsprojekt som handlar om en totalförnyelse av ett stort 220kV ställverk i söderort. Arbetsuppgifterna kommer kräva stort engagemang från dig som person och inkluderar bland annat följande ansvarsområden:
  • Kalla till och delta på möten, internt och externt.
  • Föra anteckningar, mötesprotokoll, sammanställa och presentera information.- Ekonomisk uppföljning och månadsrapportering.
  • Samordna externa kontaktytor och forum.
  • Tids- och projektplanering.
  • Dialog med berörda myndigheter och intressenter.
  • Korrektur och granskning av olika avtal och projektdokumentation.
  • Arbeta med teknisk dokumentation, allt från FFU till slutdokumentation.
Projektet kommer löpa över minst 4 år till och utöver ovanstående kommer arbetsuppgifter kunna anpassas och utformas utifrån intresse och önskemål vartefter projektet utvecklas.

Din profil

Vi söker dig som har en utbildning inom elkraft eller energiteknik och har du utbildning/erfarenhet inom mark eller bygg är det värdefullt. Vi ser gärna att du har viss yrkeslivserfarenhet och tidigare erfarenhet av regionnät är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och det är mycket viktigt att du är strukturerad och har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på Svenska och Engelska. Som person ska du vara noggrann, kommunikativ och teknikintresserad med stor initiativförmåga. Då uppdraget är multidisciplinärt ges goda möjligheter för personlig utveckling och fördjupning inom olika områden. För att trivas i rollen tror vi vidare att du vågar ta för dig, kan arbeta självständigt och gillar att bidra med nya idéer och utmana resonemang med olika perspektiv.

Denna möjlighet är något utöver det vanliga och kommer garanterat ge dig värdefulla erfarenheter inför din fortsatta karriär.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio AB är ett svenskt elnätsföretag med ett monopol som omfattar cirka 930 000 kunder. Företaget bildades 2015 genom att överta elnätsverksamheten från Fortum i Sverige. Även om Ellevio är ett nybildat företag har de en gedigen kunskap om elnät. Med mångårig erfarenhet av distribution är Ellevio ett av Sveriges ledande elnätsföretag. Är du intresserad av Ellevio som företag och nyfiken på vad dem kan erbjuda dig? Då har du hamnat helt rätt!
Vi söker för Ellevios räkning en engagerad och driven person som vill ta sig an en spännande roll som biträdande projektledare! Uppdraget är på heltid och inledningsvis ett konsultuppdrag på åtta månader med start omgående. För rätt person finns det goda möjligheter till förlängning alternativt överrekrytering.
Rollen kräver godkänd säkerhetsprövning inom Ellevio.

Vi tillämpar en löpande rekryteringsprocess, vilket innebär att rollen kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan idag!