Anslutningsingenjörer sökes!

Anslutningsingenjörer sökes!

Dina arbetsuppgifter

Vad erbjuder Ellevio dig?

Ett ansvarsfullt arbete med intressanta och varierande arbetsuppgifter som spänner över ett brett område. Som anslutningsingenjör får du en god förståelse för elnätets uppbyggnad samtidigt som du utvecklar din kommunikativa förmåga genom dialog med bl. a. kunder och elinstallatörer. Vid anställningen tilldelas du en fadder som stöttar dig under den första perioden och du kommer även att få genomgå internutbildningar. Då Ellevio befinner sig i en expansiv fas finns det på sikt flertalet möjliga karriärvägar internt.

Som anslutningsingenjör kommer du ingå i anslutningsteamet på Ellevio, ett gäng med härlig stämning, högt i tak och där det alltid finns en kollega nära till hands att ta hjälp av. Här kommer du att behandla inkomna ärenden från början till slut. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram pris och skicka offert till kund, tekniskt dimensionera anslutningen samt beställa fältutförande från våra externa fältentreprenörer. Slutligen kommer du följa upp slutfört arbete med avseende på kostnad och dokumentation. Du blir lite av ”spindeln i nätet” då arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt med kunder, elinstallatörer, entreprenörer och interna projektledare. Ifall elbranschen och elnätet känns intressant är detta en perfekt roll för dig!

Din profil

Vi söker dig som nyligen tagit civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elkraft, energi eller elektroteknik och är intresserad av att arbeta som anslutningsingenjör.

Som person är du analytiskt lagd och har ett tekniskt intresse. Du trivs i en miljö med högt tempo och med kunden i fokus. Då rollen innebär mycket kontakter såväl internt som externt förutsätter vi att du är kommunikativ och att samarbete är naturligt för dig. Du tar stort ansvar för ditt arbete där ordning och reda är viktigt för dig.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio AB är ett svenskt elnätsföretag med ett monopol som omfattar cirka 930 000 kunder. Företaget bildades 2015 genom att överta elnätsverksamheten från Fortum i Sverige. Även om Ellevio är ett nybildat företag har de en gedigen kunskap om elnät. Med mångårig erfarenhet av distribution är Ellevio ett av Sveriges ledande elnätsföretag. Är du intresserad av Ellevio som företag och nyfiken på vad de kan erbjuda dig? Då har du hamnat helt rätt!

Till kontoret på Valhallavägen söker Ellevio nu två anslutningsingenjörer. Uppdraget är på heltid, beräknas starta omgående och är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på åtta månader med goda möjligheter till förlängning.