Anslutningsingenjör sökes till Ellevio

Anslutningsingenjör sökes till Ellevio

Mer om företaget

Till sitt nya kontor på Valhallavägen söker Ellevio nu en anslutningsingenjör. Uppdraget är på heltid, beräknas starta i december och är inledningsvis ett konsultuppdrag via Studentwork på sex månader med goda möjligheter till förlängning.

Vad erbjuder Ellevio dig?

Ett ansvarsfullt arbete med intressanta och varierande arbetsuppgifter. Som anslutningsingenjör får du en god förståelse för elnätets uppbyggnad samtidigt som du utvecklar din kommunikativa förmåga genom dialog med kunder och elinstallatörer. När du anställs blir du tilldelad en fadder som stöttar dig under den första perioden och du kommer även att få genomgå flertalet internutbildningar. Då Ellevio befinner sig i en expansiv fas finns det på sikt flertalet möjliga karriärvägar internt.Dina arbetsuppgifter


Som anslutningsingenjör kommer du ingå i anslutningsteamet på Ellevio, ett gäng med härlig stämning, högt i tak och där det alltid finns en kollega att ta hjälp av nära till hands. Här kommer du att behandla inkomna ärenden från början till slut. I arbetsuppgifterna ingår att ta fram pris och skicka offert till kund, teknisk dimensionera anslutningen samt beställa fältutförande från våra externa fältentreprenörer. Slutligen kommer du följa upp slutfört arbete med avseende på kostnad och dokumentation. Du blir lite av ”spindeln i nätet” då arbetet innebär mycket kontakt såväl internt som externt med både kunder, elinstallatörer, entreprenörer och interna projektledare. Ifall elbranschen och elnätet känns intressant är detta en perfekt roll för dig!Din profil


Vi söker dig som nyligen tagit civil- eller högskoleingenjörsexamen inom elkraft, energi eller elektroteknik och är intresserad av att arbeta som anslutningsingenjör.

Som person är du analytiskt lagd och har ett tekniskt intresse. Du trivs i en miljö med högt tempo med kunden i fokus. Då rollen innebär mycket kontakter såväl internt som externt förutsätter vi att du är kommunikativ och tycker om att samarbeta. Du tar stort ansvar för ditt arbete där du tycker om ordning och reda.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio AB är ett av Sveriges största elnätsföretag. Vi ser till att elen kommer fram till mer än 900 000 hem och arbetsplatser från Halland i söder till Hälsingland i norr och från Smögen i väster till Stockholm i öster. Vi har drygt 400 anställda och sysselsätter totalt cirka 3000 personer runt om i landet.

Ellevio ägs av de allmänna pensionsfonderna Första- och Tredje AP-fonderna, pensions- och försäkringsbolaget Folksam och kanadensiska OMERS Infrastructure, en av Kanadas största pensionsförvaltare.