Administrativ stjärna sökes till spännande roll på Ellevio!

Administrativ stjärna sökes till spännande roll på Ellevio!

Dina arbetsuppgifter

I detta uppdrag kommer du tillhöra avdelningen Kundavtal på Ellevio. Rollen är tudelad och du kommer arbeta tillsammans med teamet av utredare såväl som teamet för mailsupport. En vanlig dag innebär att hantera ärenden via telefon och mail, arbeta i Ellevios interna system och sköta administration. De ärenden som team Kundavtal arbetar med berör bland annat flytt- och leverantörsbyten, fakturafrågor och utredning av kundinformation kopplat till elmätare. I det dagliga arbetet kommer du ha kontakt med privatkunder, fastighetsbolag, elhandelsbolag och samarbetspartners. På sikt kan du också komma att involveras i utvecklings- och processförbättringsarbete.

Tjänsten är ett konsultuppdrag vilket innebär att du är anställd av Studentwork och arbetar som konsult hos Ellevio. Uppdraget beräknas starta omgående och inledningsvis pågå till augusti 2020. Det finns mycket god chans till såväl förlängning som överrekrytering efter denna period.

Din profil

Vi söker dig med god administrativ förmåga, vi ser förslagsvis att du arbetar som administratör, assistent eller receptionist tidigare. Vidare är det meriterande ifall du har erfarenhet av kundservicearbete. Du är flytande i svenska i såväl tal som skrift och formulerar dig professionellt i samtliga kontaktytor. Som person ser vi gärna att du är relationsskapande och gillar att växla mellan flertalet arbetsuppgifter. Du trivs med ett problemlösande och analytiskt arbetssätt där fokus är på att finna nya lösningar och förbättringar på nuvarande rutiner.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Ellevio är ett av Sveriges största elnätsföretag med 490 medarbetare i Stockholm och Karlstad. Våra värderingar pålitlighet, engagemang och utveckling styr allt vi gör. Genom långsiktiga satsningar och nya innovativa lösningar möjliggör vi energiomställningen och att Sveriges klimatmål kan uppnås. Med en pålitlig och stabil eldistribution skapar vi förutsättningar för att lamporna i hemmen lyser, att kylskåp och rulltrappor fungerar och att företag kan producera sina varor - 365 dagar om året, dygnet runt. Vi förbättrar därigenom livskvaliteten i nära 960 000 hem och företag och för samhället i stort. För Ellevios räkning söker Studentwork nu två utredare/mailsupport för konsultuppdrag med start omgående.