Account Manager till Elkraft

Account Manager till Elkraft

Elkraft Sverige är ett ledande energibolag på den nordiska marknaden. Vi arbetar med att sänka företagens elkostnader genom rådgivning, leverans och optimering av hela deras elförbrukning. Nu erbjuder vi dig som vill utvecklas i en framgångsrik säljorganisation möjligheten att växa tillsammans med oss. Här får du uppleva ett omväxlande och utmanande arbete som bland annat består av att utveckla nya kundrelationer. Vi har en prestigelös organisation som skapar en familjär och trivsam stämning. Medarbetarna är självgående och kommersiellt drivna samt uppmuntras att ta egna initiativ.

Som arbetsgivare erbjuder vi:
 • Möjligheter till kompetensutveckling samt utbildning
 • Friskvårdsbidrag och Företagshälsovård
 • Pensionsförsäkring enligt ITP-plan samt lagstadgade försäkringar (TFA, TGL)
 • Utfyllnadslön vid föräldraledighet
 • Årlig bonus (vinstdelningssystem)
Som fältsäljare bearbetar du nya potentiella företagskunder. Du kommer in i ett mycket positivt skede. Vi ökar snabbt vår försäljning och har en stadigt växande kundbas. Du ansvarar för hela processen allt från prospektering och boka möten till att signera avtal med kunderna.

Du är en säljare med hög social kompetens och god kommunikativ förmåga i kombination med en stark vilja att skapa affärer. För att lyckas hos oss tror vi att du har:
 • Erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning inom B2B.
 • Tidigare uppnått goda säljresultat
 • God datorvana förutsätts. Erfarenhet av Office-paketet.
 • Minst gymnasieutbildning, meriterande med högskoleutbildning
 • Du talar och skriver flytande svenska
 • Du har B-körkort och tillgång till egen bil.
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på carlhenrik.monsen@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäljning "business developer" säljare sales "account manager" fältsäljare

Om företaget
Elkraft ingår i den norska Elkraft-koncernen. Vi startade verksamheten i Norge år 1992. Etableringen var en konsekvens av en avreglerad energimarknad och de nya affärsmöjligheter detta skapade. Koncernen har sedan dess haft en jämn och stabil tillväxt. Den svenska verksamheten startade 1999. Sedan 2005 är vi etablerade i Danmark och sedan 2011 även i Finland. Koncernens huvudkontor är placerat i Oslo.
Elkraft är kundens representant på en komplicerad elmarknad med många aktörer där vi strävar efter att ge våra kunder en total service. Vi förvaltar kundens behov av elleveranser på ett kostnadseffektivt, professionellt och tryggt sätt. Att vara kund hos Elkraft ska vara enkelt, tryggt och personligt. På lång sikt ger vi våra kunder både den lägsta energikostnaden och den enklaste administrationen.www.elkraftsverige.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 8 okt 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.